Els Visscher schreef op zondag 11 februari 2018 het volgende:

“Een fantastische midweek gehad in de Newfoundlander. Erg compleet huisje, ontbreekt echt aan niks. Heerlijke opgemaakte bedden. Handdoeken in de keuken en badkamer. Voor de honden ook alles aanwezig. En een vraag naar iets wordt direct opgelost. Echt een aanrader, deze huisjes. Prachtig wandelgebied op loopafstand. En met de auto een klein stukje rijden nog meer bossen. Wij hebben ontzettend genoten en komen vast terug. Met 2 schotse collies en 1 cockerspaniel en 3 volwassenen.

Bedankt Easterwood!
Gerrit, Els en honden Lex, Wanda, Sterre en Lizzy”

 

En zo staan er nog veel meer recensies op onze website. Saar zijn wij behoorlijk trots op. In de afgelopen twaalf jaar hebben wij duizenden mensen en ruim 8000 honden op bezoek gehad. Het is telkens weer een feest om al die honden te verwelkomen. In 2017 hebben we er zelfs een Zoover award voor ontvangen! Easterwood onderscheidt zich als gespecialiseerde verhuurder met kwaliteit, persoonlijke aandacht en hondvriendelijkheid. Dus altijd een schoon en compleet ingericht huis met omheinde tuin waar u en uw honden welkom zijn. Wij bieden dan ook leuke extra hondenfaciliteiten, zoals een prachtige zwemvijver en behendigheidsbaan en flyball parcours. In de zomer organiseren we wandelingen. Roedels tot wel acht honden zijn welkom.

Easterwood is gevestigd op de grens van Drenthe en Friesland in het Nationaal park Drents Friese Wold. Met ruim 8500 hectare natuurschoon biedt dit gebied ongekende wandelmogelijkheden om de natuur stilte en een prachtige sterrenhemel te beleven. De grote losloopgebieden zijn direct vanuit uw vakantiewoning bereikbaar. Door de centrale ligging is het ook een uitstekend uitgangspunt voor dagtrips naar talloze toeristische attracties in Noord-Nederland. Denk aan een boottochtje door Giethoorn of een stadswandeling door Franeker, de oudste universiteitsstad van Nederland. Dit jaar vieren we Leeuwarden als culturele hoofdstad van Europa met ongelofelijk veel leuke activiteiten deze zomer.