Informatie aanvraag

Samen met uw hond(en) op vakantie is veel leuker!

Door dit formulier in te vullen en te mailen vraagt u vrijblijvend een door u gewenste korte of langere vakantie aan. U dient wel de gewenste accommodatie en data graag door te geven.

Voor beschikbaarheid verwijzen wij u graag door naar de beschikbaarheidskalender die bij de informatie over elk individueel huisje is te vinden of het totaal overzicht van beschikbaarheid dat u kunt vinden onder het menu item ‘ACCOMMODATIES’. U krijgt zo spoedig mogelijk van ons bericht of wij uw aanvraag kunnen honoreren.

Omdat wij graag zelf willen beoordelen of de combinatie van aantal gasten en aantal en soort honden past bij een accommodatie, hebben wij vooralsnog geen beschikbaarheids kalenders op de site geplaatst.

 

  *zijn verplichte velden!

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Interesse accommodatie

  Gewenst verblijf

  Van datum *

  Tot datum *

  Aantal volwassenen *

  Aantal kinderen*

  Aantal honden*

  Soort honden *

  Hoe/waar heeft u ons gevonden, via:

  Vragen / opmerkingen

  Contact met Easterwood 

  0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

  vakantie@easterwood.nl

  Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

  Kom genieten van de Natuur!

  Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal vijf vakantiewoningen op twee verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.