Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 3=

(560)
>
(560) Ineke Gorseling
Sun, 14 July 2019 09:28:21 +0000
email

Wij twee zussen en een vriendin hebben met vier honden voor de tweede keer een week met heel veel plezier in de Golden vakantie gehouden.
Het is heel prettig en heel compleet het ontbreekt aan niets.
Met de honden zijn we iedere dag naar de vijver geweest.
Ook werd er met ons mee gedacht we hadden een oude hond met een slechte achterhand,Alexander gaf ons een paar matten voor de gladde vloer dat werkte perfect.
Bedankt voor de fijne vakantie en tot ziens.
Groetjes Ria,Hennie en Ineke en een poot van de honden

(559) Arie Harteveld
Tue, 9 July 2019 07:34:30 +0000
email

Wij waren 2 weken in huisje Labrador met onze 2 collies.
Van ons krijgen het huisje, de tuin en de locatie een dikke 10.
Aan de honden te merken dachten ze er net zo over, dus ook van hen een dikke 10.
En als extra opmerking: het huisje was superschoon!
We zijn dan ook blij dat we voor volgend jaar alweer gereserveerd hebben.

(558) Pauline
Thu, 4 July 2019 17:42:19 +0000

Eind juni voor de tweede keer een midweek in het landhuis geweest. Wat een heerlijke plek is dat toch om samen met mijn hond Loet te genieten. Fijne voorzieningen voor mijn jonge hond, lekker dollen op de speelweide, plonsen in de zwemvijver. Leuk ook als er andere bezoekers zijn met hun hond, feest voor de honden om lekker samen te spelen.
Appartement is schoon, comfortabel en koel met de soms extreem warme dagen. Alles is aanwezig in het huisje, zo prettig is dat. Ook fijn zijn de wandelroutes die klaar liggen op tafel. Aan alles is gedacht. Kon ook vleesblokjes (Energique) afnemen voor Loet, zo super makkelijk.
Alexander en Karin zijn erg aardig en attent, een hele fijne plek om te genieten samen met je hond(en). Een echte aanrader!!(557) Jacqueline van Hensbergen
Thu, 4 July 2019 08:21:15 +0000
email

Wij hebben een week met onze boxerzusjes in de Stabij gelogeerd. Alle vier waanzinnig genoten. Prachtig huisje, bijzonder compleet ingericht, heerlijk afgezette tuin, mogelijkheden te over om met de hondjes te wandelen en te zwemmen, kortom een vakantie om nog eens over te doen!! Echt een aanrader,
Toos, Fien, Agnes en Jacqueline

(556) Marianne en Gerard
Tue, 25 June 2019 11:37:30 +0000

De 2 afgelopen weken hebben we weer hebben we weer vakantie gevierd bij jullie en deze keer in de "Labrador".
We hebben weer genoten van het huis(je) en de omgeving.
Alexander en Karin, bedankt weer voor alles.
Groetjes, Marianne en Gerard en een poot van Ivar.

(555) Geert Pool
Sun, 23 June 2019 11:11:43 +0000
email

We hebben een een heerlijke week gehad in de Leonberger.
Dit was onze 1e keer in een huisje van Easterwood en komen graag weer eens, wat een fijn en compleet huis!! Heerlijk dat onze 2 friese stabij`s lekker los in de tuin konden lopen.
Je steekt de weg over en je bent in een losloop gebied. Appelscha is vlak bij, waar we ook verschillende wandelingen gedaan hebben.
We zijn 2 keer in Makkinga geweest. Echt een paradijs voor onze hondjes.
Famke van bijna 6 jaar heeft er voor het eerst gezwommen. Samen met dochter Hiltje van 9 maanden heerlijk om de vijver gerend achter de kikkertjes aan.
We hebben een hele fijne vakantie gehad, voor herhaling vatbaar!


(554) N. ebskamp
Wed, 12 June 2019 08:04:01 +0000
email

Wij hebben een fantastisch weekend gehad met onze 3 honden in de Berner Senner. Een super huisje en wat heerlijk dat je ongestoord buiten kan zitten en niet op hoeft te letten dat de honden weg lopen. En dan als extra grote achtertuin het bos waar de honden los mogen lopen met een hele leuke waterpartij.
we zijn 1 keer in Makkinga geweest wat helemaal een grote hondenspeeltuin is. Onze jongste hond, 7 maanden heeft daar leren zwemmen. Wij komen zeker nog een keer terug.


(553) Gerry Ursem
Tue, 11 June 2019 19:56:59 +0000
email

Afgelopen weekend in het huisje Golden gezeten. Wat een prachtige plek. Drie keer naar Makkinga geweest zodat onze Dex van bijna zeven maanden heerlijk kon zwemmen. Wat hebben wij genoten, wij komen zeker terug.
Vanuit de woning loop je zo het bos in, prachtige omgeving. De dagen vlogen om.
Groeten van Gerry, Manon, Elle en poot van Dex.

(552) Schelfhout Angela
Sun, 9 June 2019 06:46:29 +0000
email

Hallo Alexander en Karin ,
We zijn nog maar pas terug van ons 2' verblijf in de Berner Sennen en missen het nu al . Het was weer een super leuke week.Onze honden zijn er nog een beetje moe van , die hebben hun eigen hier zo goed geamuseerd. Wandelen,zwemmen,spelen . Ik hoop zeker om nog terug te komen.
Lieve groeten uit Brasschaat van Angela en André, Kwatta en Chucky

(551) Fam Westra
Fri, 7 June 2019 14:35:58 +0000
url  email

Afgelopen week (23) met onze vrienden een weekje vakantie in de "Labrador" met 3 labradors, hoe toepasselijk, en onze kleine Luca een chihuahua. Uiteraard hadden Labs ;-) niets te vertellen. Maar even over ons logeeradres. Wij kunnen Easterwood (A & K) al enige jaren doordat wij al in diverse huisjes hebben mogen verblijven, en zoals gewend, lees verwend, is het altijd top. Alles compleet, netjes, degelijk, super-omgeving, super-tuin, en een super verblijf. Dus mensen die dit lezen zoek een huisje uit en laat je verrassen door deze fantastische mensen die hond en mens vriendelijk een top service leveren!


>