Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 5=

(453)
>
(453) Els Visscher
Sun, 11 February 2018 10:09:15 +0000
email

Een fantastische midweek gehad in de Newfoundlander.Erg compleet huisje,ontbreekt echt aan niks.Heerlijke opgemaakte bedden. Handdoeken in de keuken en badkamer..Voor de honden ook alles aanwezig.En een vraag naar iets wordt direct opgelost.Echt een aanrader,deze huisjes.Prachtige wandelgebied op loop afstand.En met de auto een klein stukje rijden nog meer bossen.Wij hebben ontzettend genoten en komen vast terug.Met 2 schotse collies en 1 cockerspaniel en 3 volwassenen.
Bedankt Easterwood!!!Gerrit,Els en Lex
Wanda,Sterre en Lizzy

(452) Michelle Vrolijk
Tue, 16 January 2018 20:38:47 +0000
url  email

Sinds 2007 een trouwe klant. Complete huisjes waar hond en mens meer dan welkom zijn, een volledig omheinde tuin en een prachtige omgeving met talloze wandelmogelijkheden. Een absolute aanrader! Easterwood staat niet voor niets op mijn website vermeld bij de links ;-)

Dank voor de gastvrijheid en graag tot de volgende keer!
Michelle en Lófi


(451) Rob, Wenda, en Moos
Thu, 11 January 2018 08:02:45 +0000
email

Ondanks doorlopende regen een heerlijke tijd doorgebracht in de fijne New Foundlander bungalow te Appelscha. De bungalow is supergeschikt voor honden en werkelijk niets ontbreekt. Een overcomplete hoeveelheid informatie is verzameld en bevat een groot aantal wandelmogelijkheden. Wandelen met de hond is hier een feest. Zoveel terrein waar ze los mogen lopen en een aantal fijne meertjes en vennetjes. Onze Moos heeft zich geweldig uitgeleefd. We komen hier vast weer en hopen dan op wat beter weer. Groet van Rob, Wenda, en Moos

(450) Lia
Fri, 29 December 2017 13:18:29 +0000

We zijn weer thuis na een heerlijke week in de new foundlander. Voor iedereen een aanrader de honden hebben ook weer een lekker week rennen in het bos. Wij komen zeker weee terug

(449) Johan en Marijke
Mon, 20 November 2017 17:44:17 +0000
email

Om even ons drukke bestaan te ontvluchten, dit keer een weekend bij Easterwood geboekt. Omdat het huisje (de Flinter) zo compleet is, was ook dat geweldig! Heerlijk met Trooper gewandeld, goed gelunched nij de Bosberg en lekker uitgerust! Echt een aanrader!

(448) Sjaak en Jet
Mon, 13 November 2017 17:34:28 +0000
email

Net thuis van een lang weekend in huisje Weimaraner, in Appelscha. De honden hebben genoten van het wandelen, was een groot feest! In 5 minuten stonden we in het bos en konden we op pad. Prachtig in de herfst! Huisje ook prima in orde en lekker s'avonds uiteten geweest. Alles dichtbij! We komen zeker nog eens terug.

(447) Eugenie Kleverwal
Sun, 12 November 2017 21:22:47 +0000
email

Wij zijn afgelopen midweek samen met onze golden retriever Buddy een midweek in het huis “De Golden” geweest. Een prachtig uitgangspunt om rechtstreeks vanuit de tuin het grote losloopgebied in te gaan! Samen met Alexander (verhuurder) en zijn hond Lobke een wandeling gemaakt door het mooie gebied. Daarbij een aantal tips gekregen, betreffende het los laten lopen van Buddy. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven!
Na “De Papillon”, “De Berner” is dit de 3e accomodatie die we hebben gehuurd. Allemaal super ingericht voor hond en baas! Telkens hebben we ook een bezoek gebracht aan de hondenzwemvijver / behendigheidsbaan in Makkinga.
Ook de spartelvijver hebben we bezocht. In elk huis liggen de mogelijkheden klaar tot het maken van wandelingen in en rond Appelscha. Alles aanwezig voor een fijne vakantie voor hond en baas!

(446) Peter en Antoinette
Sun, 12 November 2017 15:09:03 +0000

We hebben net een heerlijke midweek in de Flinter gehad. Het huisje is prima, zeer compleet ingericht en direct aan het bos. Onze hond Bram heeft enorm genoten en wij ook.

(445) Carla Bolk-Batenburg
Tue, 31 October 2017 13:06:46 +0000
email

Wij hebben met onze labrador-pup van 6,5 maand een weekje gelogeerd in De Flinter. Wat een geweldig huisje. Er was werkelijk niets op aan te merken en het was bijzonder compleet. Of je nu koffie, azijn, schoonmaakdoekje of plakband nodig had: je kon niet zo gek bedenken of het was er wel. Helemaal super. De bedden waren heel comfortabel, de handdoeken heerlijk zacht en prachtig wit. Kortom, het was een feest om in het huisje te logeren. En als klap op de vuurpijl kwam op een bepaald moment zelfs de tuinman langs om de tuin bladvrij te maken. Het weer zat niet erg mee, maar dat kon de pret niet drukken. Alexander en Karin zijn ook bijzonder vriendelijk. Easterwood is absoluut een aanrader. Hartelijk groet, Jan en Carla Bolk

(444) Marcel en natascha
Sun, 22 October 2017 06:38:17 +0000
email

Al weer twee dagen thuis na een mooie midweek in het landhuis. Super genoten met onze border collie van 10 maanden. De behendigheidsbaan vond ze echt leuk. Het huisje was heel erg compleet. We hadden geluk met het weer. Smorgens lekker een grote wandeling met de hond en smiddags zat ik in de zon en kon mijn man de mtb routes verkennen. Hondje rusten in de omheinde tuin. Eind van de middag nog eens lekker op de losloopweide of in het naastgelegen bos (rondje rond de vijver). Heerlijk genoten. zeker voor herhaling vatbaar.

>