Vakantiewoning ‘De Stabij’ voor vier personen

(voorheen het Familie gastenverblijf)
Het voormalige familie gastenverblijf is verbouwd en omgedoopt tot ‘de Stabij. Deze vakantiewoning staat bij onze woonboerderij (vandaar Stabij) in Makkinga. Het is misschien wel ons meest knusse onderkomen, maar wel van alle moderne gemakken voorzien. De stahoogte beneden is beperkt, wat deze woning minder geschikt maakt voor mensen die langer zijn dan 190 cm. Met ruim 100 m2 vloeroppervlak is het vanbinnen royaal bemeten. Bij dit vakantieverblijf hoort een grote omheinde tuin met terras van 300 m2.

Samenvatting:

 • Royaal woonoppervlak van 100 m2
 • Beperkte stahoogte beneden
 • Tuin en terras van 300 m2
 • Roken binnen verboden
 • Op 1 hectare eigen terrein in Makkinga
 • Twee slaapkamers voor totaal vier personen
 • Badkamer met inloopdouche
 • Omheining van 100 cm hoog en dicht voor hele kleine honden
 • Veel privacy en tot wel acht honden toegestaan
 • Behendigheidsbaan en zwemvijver naast de deur
 • Afwasmachine, wasmachine en droger aanwezig

Er is een ruime hal, een badkamer met inloopdouche en toilet, splinternieuwe keuken en een zitkamer met gezellige eethoek. Op de etage (bereikbaar is met een steile trap) zijn in totaal twee ruime moderne slaapkamers, elk voor 2 personen. Eén kamer heeft twee losse bedden van 80 x 200 en de andere met een bed van 140 x 200. Bij aankomst staat alles opgemaakt voor u klaar.

Bij dit vakantieverblijf hoort een grote omheinde tuin met terras van 300 m2. Door de beschutte ligging is het een zeer rustig en super privé plekje. Op het terras ontbreken comfortabele stoelen met tafel en parasol niet. Een BBQ is op aanvraag beschikbaar. U kunt natuurlijk ook lekker gaan zitten op een van de andere terrassen in onze één hectare grote tuin. Vooral voor waterliefhebbers onder de honden is dit een geweldige plek met de omheinde zwemvijver, behendigheidsbaan en speelvelden op 25 meter afstand. U kunt de auto veilig parkeren naast het huisje. Een prima wandeling maakt u in de directe omgeving. Voor grote wandelingen in het Drents Friese Wold is een autorit van enkele minuten noodzakelijk. Het maximaal aantal honden is mede afhankelijk van het formaat/ras in combinatie met de menselijke bezetting.

Let op: In de Stabij (voorheen familie Gastenverblijf) mag binnen niet gerookt worden! 

de Stabij

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Fotogalerij

 

Video

– geen video op dit moment.