Vakantiewoning de Golden 5 personen

De Golden nog mooier

In de periode van 1 november tot 1 april 2022 gaan wij de Golden stevig verbouwen. Aan de terraszijde komt een 45m2 grote aanbouw. Daardoor krijgt de Golden een zeer ruime eet-zitkamer. Door de nieuwe tuingerichte grote ramen krijgt u een prachtig uitzicht de tuin en het bos in. De keuken breiden wij uit met een extra werkblad, opbergkast en grote koel/vries combinatie. Ook de slaapkamer benden wordt voorzien van een ruime inloopkast, waardoor er naast de bedden meer ruimte ontstaat. In de hoek waar nu de bank staat (onder het klaprozen schilderij) komt een leuke werkplek en ruimte voor het plaatsen van benches.
Bijna vergeten. Alle ramen worden vervangen door moderne vensters met HR+++ glas.

Ook de tuin wordt geheel aangepakt. Er wordt wat meer ruimte gemaakt in het bosdeel en er komt een fraai groot en zonnig terras met een regenbestendig prieel.

Kortom, een grote klus, maar we denken daarmee jaren vooruit te kunnen en onze gasten een nog betere vakantiewoning te kunnen aanbieden.

 

Verbouwingsnieuws

Op 1 november zijn we gestart. Nu ik dit schrijf op 17 november staat de structuur van de uitbouw er al.Daarvoor hebben we eerst een betonnen fundering gelegd en daarna met houtskeletbouw wanden en dakconstructie opgetrokken. Het wordt prachtig. We krijgen nu al een goede indruk van de nieuwe ruimte. Ook in de tuin is veel ruimte gemaakt waardoor alles veel ruimer en groter lijkt. Ook is er meer zon in de tuin door de kap van enkele grote bomen.

De keuken blijft grotendeels zoals die nu is. Er komt enkel extra werkruimte en een grote koel-vriescombinatie bij, alsmede een grote afwasmachine.
Boven blijft alles bij het oude. Wellicht dat we dat later nog aanpakken. Na deze verbouwing is de Golden zeker ons ruimte huisje waar het met meerdere mensen en honden goed toeven is. 

Vakantiewoning de Golden

De Golden kenmerkt zich door de enorme bostuin, waarvan ruim 950 m2 is omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk zodat uw hond(en) niet kunnen weglopen. Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB route loopt direct achter het de Golden langs.

De Golden kenmerkt zich door de enorme bostuin, waarvan ruim 950 m2 is omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk zodat uw hond(en) niet kunnen weglopen. Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB route loopt direct achter het de Golden langs.

Samenvatting:

Zeer grote tuin waarvan 950 m2 met omheining van 120 cm hoog

Woonoppervlak beneden 50 m2 en boven 40 m2

Roken binnen verboden

Ligt in het grootste losloopgebied van Drent Friese Wold

Drie slaapkamers voor totaal vijf personen

Moderne badkamer met inloopdouche

Vier tot zes honden toegestaan afhankelijk van grootte

Zwemvijver, behendigheidsbaan en speelveld op 7 autominuten

Wasmachine, droger, vrieskast en afwasmachine aanwezig

Ook binnen ontbreekt het u ook aan niets.

​Vanbinnen is de Golden in 2016 helemaal verbouwd en nieuw en modern ingericht. Er is ruimte voor vijf mensen verdeeld over drie slaapkamers. Het deels overdekte terras ligt pal op het zuiden en is dus super zonnig. Door de beschutte ligging heeft u geen last van wind en is het er al snel goed toeven. Ook op regenachtige zomerdagen kunt u dus lekker buiten zitten. Natuurlijk zijn voldoende tuinstoelen en ligbedden aanwezig evenals een prima BBQ.

Ook binnen ontbreekt het u aan niets. Achter de voordeur is een ruime hal met alle ruimte om uw honden aan te lijnen of schoon te maken na een (natte) wandeling. De lichte en ruime zitkamer loopt door in de halfopen keuken en eethoek. De koks kunnen genieten van alle gemakken zoals een inbouw magnetron, hete lucht oven, vijf pits gasfornuis en afwasmachine. Keukengereedschap, serviesgoed, pannen, messen en bestek zijn er in overvloed. In de zitkamer staan twee comfortabele banken en een draaistoel. Er is een flat-screen LG televisie met KPN internet TV en een Blue Ray DVD speler. Een mooie stereo met Bluetooth om makkelijk uw telefoon te koppelen maakt het compleet.

De Golden heeft drie slaapkamers. Beneden staat een dubbel bed van 160 x 200 tezamen met voldoende kastruimte. Bij bezetting met twee personen is de Golden dus als bungalow te gebruiken. Boven zijn nog eens twee royale kamers. Eén daarvan met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en een andere kamer met een los bed. In totaal kunnen er dus vijf mensen slapen. U slaapt op comfortabele hotelkwaliteit Ravensberger koudschuim matrassen. Op de bovenverdieping is tevens een zolderruimte waar u een Siemens wasmachine en droger aantreft en tevens een vrieskast voor bijvoorbeeld hondenvoer.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

de Golden

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal acht vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.