Vakantiewoning de Golden 5-6 personen

Vakantiewoning de Golden

Nu nog mooier!

De Golden kenmerkt zich door de enorme bostuin, waarvan ruim 950 m2 is omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk of 2 meter hoge schutting, zodat uw hond(en) niet weglopen. Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB route loopt direct achter het de Golden langs.

Samenvatting:

Zeer grote tuin waarvan 950 m2 met omheining van 120-200 cm hoog

Woonoppervlak beneden 50 m2 en boven 40 m2

Roken binnen verboden

Ligt in het grootste losloopgebied van Drent Friese Wold

Drie slaapkamers voor totaal vijf personen

Moderne badkamer met inloopdouche

Vier tot zes honden toegestaan afhankelijk van grootte

Zwemvijver, behendigheidsbaan en speelveld op 7 autominuten

Wasmachine, droger, vrieskast en afwasmachine aanwezig

Ook binnen ontbreekt het u ook aan niets.

​Vanbinnen is de Golden nieuw en modern ingericht. Er is ruimte voor vijf tot zes mensen verdeeld over drie slaapkamers. Het terras ligt pal op het zuiden en is dus super zonnig. Door de beschutte ligging heeft u nauwelijks last van wind en is het er al snel goed toeven. Natuurlijk zijn voldoende tuinstoelen en ligbedden aanwezig evenals een grote betonnen BBQ met bijbehorend kookgereedschap..

Ook binnen ontbreekt het u aan niets. Achter de voordeur is een ruime hal met alle ruimte om uw honden aan te lijnen of schoon te maken na een (natte) wandeling. Via de half open keuken loopt u zo de lichte en extreem ruime zitkamer in. De enorme ramen bieden u een riant zicht op de tuin.Koks kunnen genieten van alle kookgemakken zoals een inbouw magnetron, hete lucht oven, vijf pits gasfornuis, afwasmachine en koel-vriescombi. Keukengereedschap, serviesgoed, pannen, messen en bestek zijn er in overvloed. In de zitkamer staan twee comfortabele banken en een draaistoel. Er is een flat-screen LG televisie met KPN internet TV en een Blue Ray DVD speler. Een mooie stereo met Bluetooth om makkelijk uw telefoon te koppelen maakt het compleet.

De Golden heeft drie slaapkamers. Beneden staat een dubbel bed van 160 x 200. Deze kamer is voorzien van een inloopkast met heel veel opbergruimte. Ook de badkamer is op de begane grond. Bij bezetting door twee personen is de Golden dus als bungalow te gebruiken. Boven zijn nog twee royale kamers. Eén daarvan met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en een andere kamer met twee losse bedden. In totaal kunnen er dus zes mensen slapen. U slaapt op comfortabele hotelkwaliteit Ravensberger koudschuim matrassen. Op de bovenverdieping is tevens een zolderruimte waar u een Siemens wasmachine en droger voor u klaar staat.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

de Golden

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Video’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal vijf vakantiewoningen op twee verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.