Gastenboek

Verhalen over het verblijf bij Easterwood Vakantiewoningen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
644 berichten.
Sylvia Horvers Sylvia Horvers heeft geschreven op 22 juli 2019:
Afgelopen vrijdag teruggekomen van 2 weken labrador. Samen met mijn man zoontje sem van 3 en ridgeback. Het was geweldig. Na 13 jaar papillon was het voor de mannen even wennen maar nu willen we niet anders meer. Alles was top. En Sem huilde omdat hij niet naar huis wilde. Dat zegt genoeg!
Sylvia Horvers Sylvia Horvers heeft geschreven op 22 juli 2019:
Afgelopen vrijdag teruggekomen van 2 weken labrador. Samen met mijn man zoontje sem van 3 en ridgeback. Het was geweldig. Na 13 jaar papillon was het voor de mannen even wennen maar nu willen we niet anders meer. Alles was top. En Sem huilde omdat hij niet naar huis wilde. Dat zegt genoeg!
De Cloedt Hans De Cloedt Hans heeft geschreven op 20 juli 2019:
Voor het eerst naar Nederland geweest voor een verblijf van 1 week. Super!!. Hondvriendelijke omgeving, vriendelijke bevolking, stilte,... noem maar op. Prachtige omgeving om allerlei wandelingen met de hond te doen. Nog nooit zoveel gewandeld als ginder. Ons verblijf in de Leonberger was ook aangenaam. Geen drukte, aangenaam stil en toch niet zo ver van alles. Het huisje was zoals op de website. Alles was aanwezig wat je nodig had. Gelegenheid gebruikt om naar het domein te gaan waar je agility kan beoefenen, voor ons niet nodig, maar om onze niet zwemmer, dan toch eens op een rustge, speelse manier in het water te krijgen. De eigenaars, fijne mensen, zijn altijd bereikbaar, antwoorden onmiddellijk. We komen zeker terug!!
Monique Schilpp Monique Schilpp heeft geschreven op 19 juli 2019:
Zoals altijd was alles weer top! We hebben weer genoten en volgend jaar willen we weer graag terug komen! Groetjes uit Alkmaar
Ineke Gorseling Ineke Gorseling heeft geschreven op 14 juli 2019:
Wij twee zussen en een vriendin hebben met vier honden voor de tweede keer een week met heel veel plezier in de Golden vakantie gehouden. Het is heel prettig en heel compleet het ontbreekt aan niets. Met de honden zijn we iedere dag naar de vijver geweest. Ook werd er met ons mee gedacht we hadden een oude hond met een slechte achterhand,Alexander gaf ons een paar matten voor de gladde vloer dat werkte perfect. Bedankt voor de fijne vakantie en tot ziens. Groetjes Ria,Hennie en Ineke en een poot van de honden
Arie Harteveld Arie Harteveld heeft geschreven op 9 juli 2019:
Wij waren 2 weken in huisje Labrador met onze 2 collies. Van ons krijgen het huisje, de tuin en de locatie een dikke 10. Aan de honden te merken dachten ze er net zo over, dus ook van hen een dikke 10. En als extra opmerking: het huisje was superschoon! We zijn dan ook blij dat we voor volgend jaar alweer gereserveerd hebben.
Pauline Pauline heeft geschreven op 4 juli 2019:
Eind juni voor de tweede keer een midweek in het landhuis geweest. Wat een heerlijke plek is dat toch om samen met mijn hond Loet te genieten. Fijne voorzieningen voor mijn jonge hond, lekker dollen op de speelweide, plonsen in de zwemvijver. Leuk ook als er andere bezoekers zijn met hun hond, feest voor de honden om lekker samen te spelen. Appartement is schoon, comfortabel en koel met de soms extreem warme dagen. Alles is aanwezig in het huisje, zo prettig is dat. Ook fijn zijn de wandelroutes die klaar liggen op tafel. Aan alles is gedacht. Kon ook vleesblokjes (Energique) afnemen voor Loet, zo super makkelijk. Alexander en Karin zijn erg aardig en attent, een hele fijne plek om te genieten samen met je hond(en). Een echte aanrader!!
Jacqueline van Hensbergen Jacqueline van Hensbergen heeft geschreven op 4 juli 2019:
Wij hebben een week met onze boxerzusjes in de Stabij gelogeerd. Alle vier waanzinnig genoten. Prachtig huisje, bijzonder compleet ingericht, heerlijk afgezette tuin, mogelijkheden te over om met de hondjes te wandelen en te zwemmen, kortom een vakantie om nog eens over te doen!! Echt een aanrader, Toos, Fien, Agnes en Jacqueline
Marianne en Gerard Marianne en Gerard heeft geschreven op 25 juni 2019:
De 2 afgelopen weken hebben we weer hebben we weer vakantie gevierd bij jullie en deze keer in de \"Labrador\". We hebben weer genoten van het huis(je) en de omgeving. Alexander en Karin, bedankt weer voor alles. Groetjes, Marianne en Gerard en een poot van Ivar.
Geert Pool Geert Pool heeft geschreven op 23 juni 2019:
We hebben een een heerlijke week gehad in de Leonberger. Dit was onze 1e keer in een huisje van Easterwood en komen graag weer eens, wat een fijn en compleet huis!! Heerlijk dat onze 2 friese stabij`s lekker los in de tuin konden lopen. Je steekt de weg over en je bent in een losloop gebied. Appelscha is vlak bij, waar we ook verschillende wandelingen gedaan hebben. We zijn 2 keer in Makkinga geweest. Echt een paradijs voor onze hondjes. Famke van bijna 6 jaar heeft er voor het eerst gezwommen. Samen met dochter Hiltje van 9 maanden heerlijk om de vijver gerend achter de kikkertjes aan. We hebben een hele fijne vakantie gehad, voor herhaling vatbaar!
N. ebskamp N. ebskamp heeft geschreven op 12 juni 2019:
Wij hebben een fantastisch weekend gehad met onze 3 honden in de Berner Senner. Een super huisje en wat heerlijk dat je ongestoord buiten kan zitten en niet op hoeft te letten dat de honden weg lopen. En dan als extra grote achtertuin het bos waar de honden los mogen lopen met een hele leuke waterpartij. we zijn 1 keer in Makkinga geweest wat helemaal een grote hondenspeeltuin is. Onze jongste hond, 7 maanden heeft daar leren zwemmen. Wij komen zeker nog een keer terug.
Gerry Ursem Gerry Ursem heeft geschreven op 11 juni 2019:
Afgelopen weekend in het huisje Golden gezeten. Wat een prachtige plek. Drie keer naar Makkinga geweest zodat onze Dex van bijna zeven maanden heerlijk kon zwemmen. Wat hebben wij genoten, wij komen zeker terug. Vanuit de woning loop je zo het bos in, prachtige omgeving. De dagen vlogen om. Groeten van Gerry, Manon, Elle en poot van Dex.
Schelfhout Angela Schelfhout Angela heeft geschreven op 9 juni 2019:
Hallo Alexander en Karin , We zijn nog maar pas terug van ons 2\' verblijf in de Berner Sennen en missen het nu al . Het was weer een super leuke week.Onze honden zijn er nog een beetje moe van , die hebben hun eigen hier zo goed geamuseerd. Wandelen,zwemmen,spelen . Ik hoop zeker om nog terug te komen. Lieve groeten uit Brasschaat van Angela en Andr├ę, Kwatta en Chucky
Fam Westra Fam Westra heeft geschreven op 7 juni 2019:
Afgelopen week (23) met onze vrienden een weekje vakantie in de \"Labrador\" met 3 labradors, hoe toepasselijk, en onze kleine Luca een chihuahua. Uiteraard hadden Labs ­čśë niets te vertellen. Maar even over ons logeeradres. Wij kunnen Easterwood (A & K) al enige jaren doordat wij al in diverse huisjes hebben mogen verblijven, en zoals gewend, lees verwend, is het altijd top. Alles compleet, netjes, degelijk, super-omgeving, super-tuin, en een super verblijf. Dus mensen die dit lezen zoek een huisje uit en laat je verrassen door deze fantastische mensen die hond en mens vriendelijk een top service leveren!
Gerry van Dam Gerry van Dam heeft geschreven op 7 juni 2019:
We hebben een heerlijke week gehad in de Flinter ! Wat een compleet en schoon huis ! Jullie hebben aan alles gedacht om mensen zich thuis te laten voelen en de hond ook ! Onze Indy had een hele grote kluif gekregen en hij wist niet wat hij zag . Onze tweede vakantie is ook weer een huisje van Easterwood . Het is zo fijn dat de tuinen omheind zijn en ze niet aan een lange lijn hoeven. met vriendelijke groet, Aad en Gerry en een pootje van Indy
Anita Nijland Anita Nijland heeft geschreven op 6 juni 2019:
We hebben een perfecte vakantie gehad in een prachtige zee hondvriendelijke accomodatie en omgeving. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! De honden zijn meer dan tevreden en wij ook!!! Ver boven verwachting goed!!!!!!
Leonie Lamers Leonie Lamers heeft geschreven op 5 juni 2019:
In mei 2019 hebben we een heerlijke midweek doorgebracht in de Leonberger samen met onze 2 Berners. We hadden prachtig weer en hebben dus veel gewandeld en lekker buiten in de tuin gezeten. Het huis voldeed aan alle eisen en er was zelfs een bed beneden geregeld. We hadden uitzicht op de landerijen en met een kleine wandeling van 200 meter liep je zo het bos in met diverse leuke wandelroutes. De midweek was veel te kort en we hebben dan ook gelijk een week geboekt voor volgend jaar want er is nog genoeg te zien!
johan en marijke johan en marijke heeft geschreven op 2 juni 2019:
Voor de tiende keer een huisje van Easterwood gehuurd, dit keer de Teckel. Zoals altijd prima verzorgd in alle opzichten! Complete keukeninrichting, lekkere douche, prima bedden. De grote tuin heeft een achteruitgang waarbij je direct bij de Akingaweg uitkomt. Maar voor de afwisseling ook door het park naar het losloopgebied gelopen. Genieten! We hebben gelijk weer geboekt voor volgend jaar: dan gaan we met onze labrador naar de Labrador.
Sabine Sabine heeft geschreven op 29 mei 2019:
2 weken verbleven in de Golden met 4 personen en 2 teckels. Het huisje was in alles voorzien en zeer schoon. De grote bostuin was een waar paradijs voor onze kleine snuffelaars. Buiten het fluiten van de vogels hoor je hier vrijwel niets. Wij komen graag nog eens terug in 1 van de huisjes om te genieten van de rust en de vele wandelmogelijkheden.
Alie en Piet de Zeeuw Alie en Piet de Zeeuw heeft geschreven op 26 mei 2019:
Wat een heerlijke week hebben wij gehad in de Weimaraner. Inderdaad alles was er in het huis . Heerlijke omheinde tuin . Dit is echt een aanrader ,zeker voor mensen met meer dan 2 honden. Want waar kan je beter terecht dan bij Easterwood !

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal elf vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.