Gastenboek

Verhalen over het verblijf bij Easterwood Vakantiewoningen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
741 berichten.
Leuny Toet Leuny Toet heeft geschreven op 2 april 2014
Wij hebben heerlijk een lang weekend genoten in het huisje Hulsthof, samen met onze dochter en schoonzoon en natuurlijk de honden. Het was schoon en helemaal compleet. Er is overal aan gedacht tot plakband aan toe. Voor de honden en ideale locatie omdat het huis ook goed is afgeschermd en ze zo buiten kunt laten. Een prachtige omgeving om te wandelen en ook om te fietsen. Zeker een aanrader ook voor mensen zonder honden.
C.Rotteveel C.Rotteveel heeft geschreven op 29 maart 2014
Gisteren zijn wij (Cees Sulema en de zes kleine dondersteentjes) van een heerlijk weekje terug gekomenin een van jullie prachtige huisjes. Het was geweldig, zowel voor de zes hondjes als voor ons. Heel veel groetjes en pootjes, en tot volgende keer. Cees Sulema Rotteveel en Nikkie Joris Steffie Ollie Milo Finnie.
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 28 maart 2014
Net een heerlijke week gehad in de Papillon. Wat een geweldige locatie is het toch. Het was voor ons de 2e keer daar en het verveelt gewoon niet. Super huisje, super omgeving. Volgend jaar toch maar 2 weken.
Elma Bouwmeester Elma Bouwmeester heeft geschreven op 18 maart 2014
Gisteren retour gekomen uit Appelscha. Heerlijke week genoten in Hulsthof nr 3. Prachtige omgeving en prachtig weer voor medio Maart. De hondenkinderen hebben zich uitgeleefd in de grote tuin en het losloopgebied achter het park. Ook de behendigheidsbaan en de zwemvijver getest. De baasjes hebben heerlijk mee gewandeld, gefietst door het bos, de vele natuurgebieden verkent en super foto\'s gemaakt van water, hoogveen en de eerste lammetjes. Wat een genoegen zo\'n plek waar de honden zo welkom zijn. Waar je uitgebreide info krijgt over alle fijne plekken in de omgeving. En waar je van alle gemakken voorzien bent en overal aan gedacht is voor zowel baas als hond. Een aanrader voor alle baasjes die gek op hun honden zijn. Toppie! Dank voor het genieten. Astrid, Elma, Abel en Boris.
Mabel Buikema Mabel Buikema heeft geschreven op 17 maart 2014
Afgelopen weekend genoten van een weekendje weg in de Papillon. Heerlijk met 5 personen en drie grote honden, er was ruimte zat en een heerlijke grote tuin. De omgeving is prachtig om te wandelen. Het is voor herhalling vatbaar
Maarten en Petra Maarten en Petra heeft geschreven op 6 maart 2014
Dat de omgeving mooi is, het huisje mooi is, dat is niet de verdienste van Alexander en Karin. Maar dat je bed opgemaakt is bij aankomst. Koffie, thee en suiker klaar staan. Toiletpapier, keukenrol, zout, peper...noem maar op. Etensbakken voor de honden. Dat is wel de verdienste van Alexander en Karin. Vandaag onze laatste dag, maar onze 8e keer staat alweer gepland. Alex en Karin, weer bedankt voor 2 fantastische weken!
Henk Henk heeft geschreven op 12 februari 2014
Afgelopen weekend bij jullie in een huis gezeten. Het was geen vakantie voor ons omdat een van onze teefjes gedekt moest worden in het hoge noorden. Dus maar een huisje bij jullie geboekt terwijl het kort dag was. Maar Alexander het kon, terwijl je toch alles vanuit Spanje moest doen. Toen we donderdag aankwamen en terug kwamen van de reu kwam ik er achter dat we geen internet hadden. Alles geprobeerd maar het lukte niet. Binnen een half uur kwam er een oplossing voor ons, we mochten de andere dag naar een ander huisje waar internet het wel deed. Lineke deed ook alles voor ons. Die stress werd voor ons opgelost en de reu heeft 2 x gedekt. Nu afwachten of het aanslaat. Over een paar weken komen we lekker even een week vakantie vieren met onze meiden bij jullie. Nog bedankt voor zoveel service. Tot ziens Henk en de rest.
Henk en Anita Henk en Anita heeft geschreven op 1 februari 2014
Wij hebben twee weekje door mogen brengen in Farfalle en hebben echt genoten! De omheinde tuin is zo\'n uitkomst! De honden konden lekker hun gang gaan en dan zijn wij als baasjes gelukkig! Het huisje was zeker compleet uitgerust en de bedden waren prima (ook heel belangrijk)! Zeker voor herhaling vatbaar.
marian kerklaan marian kerklaan heeft geschreven op 20 januari 2014
Gisteren zijn we terug gekomen van een fantastische week in de Papillon!! Van te voren lees je een en ander en denk je, hoe kan het zo \"compleet, geweldig, schoon, enz.\" zijn wat in de andere reacties staat. Nu hoe onvoorstelbaar, maar ook wij sluiten ons er bij aan. Het is echt een compleet, geweldig en schoon huis. we hebben ontzettend genoten van het huis met zijn faciliteiten, niet te vergeten de tuin waar 3 honden zich helemaal hebben uitgeleefd en tussendoor ook nog eens getraind werden. elke dag een andere wandeling in de omgeving was heerlijk. Ook in januari een fijne belevenis!! Dank jullie wel voor alles:) groetjes Arjan, Marjan & Marian en de honden Florus, Max & Dibbbus
Janine Konings Janine Konings heeft geschreven op 28 december 2013
Beste Karin en Alexander, Bedankt voor een feestweek (kerst) in jullie huisje, we hebben er van genoten! Alles was weer compleet verzorgd, inclusief gezellige kerstversiering en een smakelijke kerststol. We hebben veel mooie wandelingen gemaakt, zijn lekker uitgerust in jullie gezellige familie gastenhuis en hebben (te) veel gegeten bij de zalige chinees in Oosterwolde....Deze keer weer drie keer...ahum. Top dat je ons tweede kerstdag hebt geholpen met de defecte douche en bedankt voor de dieettips m.b.t. Payka! We gaan zeker ons best doen, in april kom ik graag terug met een slankere en energieke hond. Groetjes, Peter, Janine, Payka en Pitou
Geert-Jacob en Hiltje Geert-Jacob en Hiltje heeft geschreven op 27 december 2013
Een superweekje doorgebracht in de Hulsthof 3! Met 5 volwassenen en 2 doggen hebben we genoten van een prima huisje (zeer compleet ingericht) en een heerlijk wandelgebied naast de deur. Het is ons allemaal erg goed bevallen!
Martin en Miriam Martin en Miriam heeft geschreven op 9 december 2013
De vakantie zit erop maar wat hebben wij wederom genoten van onze vakantie in de bungalow de Butterfly. Voor de eerste keer 2 weken maar wij hebben ons geen moment verveeld. Al een aantal jaren onze favoriete bungalow. Waarom ik zou zeggen beleef het zelf. Onze honden hebben zich ook weer prima vermaakt in de tuin en in de vele losloopgebieden. Alexander en Karin bedankt en tot de volgende keer. Een poot van Jedan, Sam en Paddey.
Johan & Marijke Johan & Marijke heeft geschreven op 2 december 2013
Eind november weer een week in de Flinter gelogeerd. Heerlijk dicht bij allerlei mogelijkheden om met de hond te wandelen. Ons favoriete plekje is De Bongerd. Op de Schapendrift links, eerste weg rechts, eerste weg links en dan bij het bord weer naar rechts., parkeren helemaal aan het einde van het pad. Je komt hier ook langs als je de Natte Neuzen route loopt, maar dit is dichterbij (scheelt weer een paar verkeersdrempels). Neem evt de topografische kaart uit het huisje mee om alle andere paden in het DFW te verkennen (of download de app topo-gps op je smartphone).
Jan en Rita van der Wal Jan en Rita van der Wal heeft geschreven op 30 november 2013
Eind november 2013 een week doorgebracht in De Hulsthof te Appelscha. Een leuk huisje met alles \"erop en eraan\". Elke dag gewandeld met onze honden in het bos. Je hebt er een heel groot losloopgebied dus je kunt er einden lopen zonder dat de honden aangelijnd moeten zijn. (oa de natte neuzen route) We hebben heerlijk genoten ook toen onze kinderen het weekend kwamen. Niet alleen de kinderen bleven logeren maar ook hun 4 honden. Dus een dolle boel. Kortom lekker bijgekomen en tevreden weer naar huis. Volgend jaar komen we weer. Zeker weten. Groeten van Jan en Rita
Ben, Gosia Ben, Gosia heeft geschreven op 28 november 2013
In oktober hebben wij een midweek mogen logeren in het hofje H. We waren blij verrast met de complete inrichting van het huisje en de heerlijke tuin. Wat leuk dat alles aanwezig is om te kunnen wonen en voor de honden alle voorzieningen aanwezig zijn. We hebben heerlijk geslapen op de goede bedden. Net als wij heeft onze hond heeft erg genoten van de mooie bospaden met allerlei voor haar ook heerlijke geuren en er is een prachtig groot losloopgebied zodat ook zij de nodige beweging heeft gehad.
Ben en petra Ben en petra heeft geschreven op 26 november 2013
Een heerlijke week gehad in het huisje, alle gemakken voorzien. Mooie omgeving die we zeker nog een keer terug willen zien 🙂 Ook leuk om een keer een agilitybaan uit te proberen!
Noor Noor heeft geschreven op 24 november 2013
Weer helemaal bijgetankt na een week Flinter ! Een heleboel nieuwe paadjes in het bos ontdekt, maar nog lang niet uit gestruind, daarom: tot volgend jaar !!
Myan en André Myan en André heeft geschreven op 15 november 2013
Weer een weekje doorgebracht in ons favoriete huisje, de Papillon. Alles was, zoals gewoonlijk, prima verzorgd. Een luxe, compleet ingericht en superschoon huis. Het weer zat ook lekker mee, dus heerlijk gewandeld. Gelukkig hebben we al weer gereserveerd voor april. Myan, André, Athar en Neo
Luuk en Marike Luuk en Marike heeft geschreven op 13 november 2013
We hebben een heerlijke vakantie gehad met onze 5 honden. Op kleine afstand van het bos waar we geweldig konden wandelen. Het huisje was van alle gemakken voorzien.
Alex en Hetty van Barneveld Alex en Hetty van Barneveld heeft geschreven op 11 november 2013
Wederom een heerlijk weekeind doorgebracht in hofje 8p, samen met onze volwassen kinderen en kleinkind. Natuurlijk waren de 3 honden ook van de partij!

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal acht vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.