Vakantiewoning ‘De Teckel’ voor zes personen

Vakantiewoning de Teckel

Deze geheel vrijstaande vakantiewoning ligt prachtig in een heel rustige wijk met andere recreatiewoningen net buiten het dorpje Appelscha. Het is de meest ruime accommodatie voor zes personen die Easterwood heeft. In twee minuten lopen bent u in een mega losloopgebied van ruim 8 km2. De ruime bostuin van 700 m2 is een feest voor de hond(en).

Via de entreehal komt u langs de open keuken in een gezellig ingerichte L-vormige eet- en zitkamer met open haard (haardhout te koop). Er is een HD KPN internet televisie, DVD speler, een stereo installatie met cd speler en draadloos internet.

Op de begane grond bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer met twee losse boxspring bedden. Deze woning is dus door twee personen als bungalow te gebruiken. Er is een apart toilet beneden. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en er staat een was/droog combinatie. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle denkbare kookbenodigdheden voorzien.

DEZE VAKANTIEWONING GAAT PER 1 OKTOBER 2021 UIT DE VERHUUR

Samenvatting:

Vrijstaande vakantiewoning met woonoppervlak van ruim 130 m2

Op loopafstand van grootste losloopgebied van het Drents Friese Wold

Drie slaapkamers voor totaal zes personen (2 beneden en 4 boven)

Badkamer met inloopdouche

Tuin totaal 1000 m2 waarvan 700 m2 met omheining van 90 cm hoog

Tot zes grote honden toegestaan

Behendigheidsbaan en zwemvijver op 7 minuten

Wasmachine, droger, afwasmachine en vrieskast aanwezig

Gratis internet

Genieten van een enorme tuin

​Via een vaste trap komt u op de verdieping waar zich aan elke zijde van de vide een slaapkamer bevindt. De ene slaapkamer heeft twee losse bedden van 80 x 200 cm en de andere een vast tweepersoonsbed van 140 x 200 cm. De trap is bovenaan beveiligd met een kinderhekje. Ook onderaan de trap is een traphek dat gebruikt kan worden om de hond(en) beneden te houden.

U en uw honden genieten van de enorme omheinde tuin van 700 m2. Het hek is rondom 90 cm hoog. Op het terras staan voldoende comfortabele tuinmeubelen, een parasol en barbecue is op afroep beschikbaar. In de schuur kunt u uw fietsen stallen. Parkeren doet u op eigen terrein voor de woning. Naast wandelen, fietsen of vooral ATB-en, heeft u de mogelijkheid om naar het nabij gelegen openluchtzwembad te gaan of te gaan golven op de 9-hole golfbaan de Hildenberg, met driving range.

Diverse restaurants vindt u op loopafstand. Alle verbruiksartikelen zoals toiletpapier, afwasmiddel, tabletten voor de vaatwasser, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Het maximaal aantal honden is mede afhankelijk van het formaat/ras in combinatie met de menselijke bezetting.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

de Teckel

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal acht vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.