Vakantiewoning ‘De Leonberger’ voor vier personen

Vakantiewoning De Leonberger

Deze vakantiewoning ligt op 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold. Binnen een minuut staat u samen met uw hond(en) in het bos en losloopgebied. Op 15 minuten lopen is in het bos een heerlijke honden spartelvijver te vinden. De accommodatie staat aan de buitenrand van een klein en rustig recreatieparkje en heeft een mooie tuin.

Samenvatting:

Woonoppervlak 110 m2

Tuin 100 m2 met omheining van 160 cm hoog

Roken binnen verboden

Bij losloopgebied en spartelvijver in het Drent Friese Wold

Twee slaapkamers boven voor totaal vier personen

Badkamer met separate douche en bad

Aparte hondenkamer met vrieskast voor voer

Veel privacy en tot vijf honden toegestaan

Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten

Complete keuken met afwasmachine

Was- en droogcombinatie gedeeld met huisje de Berner Sennen

Ook binnen ontbreekt het u ook aan niets.

Vanuit woonkamer en terras heeft u vrij uitzicht over de naastgelegen akkers. Op de begane grond is naast de keuken en zitkamer tevens een speciale hondenkamer met benches, voerbakken, diepvries en werkblad. Die hondenkamer sluit je af met een deur of hekje.

De keurige badkamer heeft een bad en separate douche. Er is een aparte toiletruimte. De open keuken is voorzien is van alle denkbare kookgemakken. De ruime zithoek is recentelijk helemaal nieuw ingericht en voorzien van HD-LCD televisie en stereo. Er is gratis WiFi. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers. Elk voor twee personen met een heerlijk ruim dubbelbed in de ene en twee uitstekende boxsprings in de andere kamer.

De zonnige tuin is voorzien van prettig kunstgras en een groot terras. Rondom is die afgezet met een 160 cm hoog hekwerk. Er zijn voldoende tuinmeubelen aanwezig en een barbecue (compleet met alle benodigdheden) op aanvraag. Aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. Uw auto parkeert u direct naast de vakantiewoning. De Leonberger is qua bouw hetzelfde als de Newfoundlander en de Berner Sennen. Qua inrichting en ligging zijn er echter wel verschillen.

Op vijf autominuten afstand vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een behendigheidsbaan, omheind speelveld, honden zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

de Leonberger

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal elf vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.