Vakantiewoning de Labrador voor 5/6 personen

Deze nieuwste aanwinst van Easterwood gaat per 4 april 2019 in de verhuur.

De Labrador kenmerkt zich door de enorme geheel omheinde tuin van ruim 1150 m2 Het fijnmazig hekwerk is 120 cm hoog en is afgewisseld met een schutting daar waar er zicht is op buren of weg. Vanuit de tuin loopt u direct het grootste losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden door de uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. Uitdagende en goed onderhouden ATB routes lopen min of meer achter het deze vakantiewoning langs.

Samenvatting Vakantiewoning de Labrador:

  • Zeer grote honddicht omheinde tuin van 1150 m2
  • Woonoppervlak beneden 70 m2 en boven 40 m2
  • Ligt in het grootste losloopgebied van Drent Friese Wold
  • Drie slaapkamers voor totaal vijf personen
  • Splinternieuwe badkamer met inloopdouche en ligbad
  • Tot vier honden toegestaan afhankelijk van grootte
  • Zwemvijver, behendigheidsbaan en speelveld op 7 autominuten
  • Wasmachine, droger, vrieskast en afwasmachine aanwezig
  • Rookvrije vakantiewoning
  • Vrij wifi

De Labrador is het nieuwste huisje van Easterwood en ligt op een prachtige locatie naast de Golden. Vanuit de zonnige tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB routes lopen vlak achter deze hondvriendelijke vakantiewoning langs.

Vanbinnen is de Labrador in 2012 helemaal verbouwd en in 2019 nieuw ingericht. In de drie slaapkamers is ruimte voor vijf mensen. Het terras ligt pal op het zuiden en is dus super zonnig. Door de beschutte ligging heeft u geen last van wind en is het er al snel goed toeven. Natuurlijk zijn voldoende tuinstoelen, zonwering en zijn ligbedden aanwezig evenals een hoge druk reiniger om uw fiets schoon te spuiten.

Ook binnen ontbreekt het u aan niets. Achter de entree is een hal met ruimte om uw honden aan te lijnen of schoon te maken na een (natte) wandeling. De lichte en ruime L-vormige zitkamer loopt door in de halfopen keuken en eethoek. Er is een mooie houtkachel voor de herfst en winterdag. De koks kunnen genieten van alle kookgemakken zoals een combi magnetron, 4-pits gasfornuis en afwasmachine. Voor de koffie kunt u kiezen uit een Senseo, Melita of Nespresso machine. Keukengereedschap, serviesgoed, pannen, messen en bestek zijn er in overvloed. In de zitkamer staan twee comfortabele banken en een draaistoel. Er is een flat-screen LG televisie met XS4ALL internet TV en een Blue Ray DVD speler, alsmede een stereo installatie. In de bijkeuken is wasmachine met droger en tevens een vrieskast voor bijvoorbeeld hondenvoer.

De Labrador heeft drie slaapkamers. Beneden staat een dubbel bed van 140 x 200 tezamen met voldoende kastruimte. Bij bezetting met twee personen is de Labrador dus als bungalow te gebruiken. Boven zijn nog eens twee royale kamers. Eén daarvan met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en een andere kamer met een éénpersoons bed. In totaal kunnen er dus vijf mensen slapen. Er is een mogelijkheid een extra bed bij te plaatsen. U slaapt op comfortabele hotelkwaliteit Ravensberger Orthopedic koudschuim matrassen SG 60.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

de Labrador

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

ONDERSTAANDE FOTO’S ZIJN VAN DE INRICHTING BIJ AANKOOP.
Wij gaan het huisje na oplevering begin 2019 herinrichten met nieuwe bedden en zitmeubilair. Ook zal de aankleding veranderen. U kunt dus rekenen op een moderne en frisse vakantiewoning. Ook de tuin zal nog aangepakt worden en uiteraard helemaal worden omheind.

Foto’s