Vakantiewoning ‘De Berner Sennen’ voor 4-5 personen

Vakantiewoning De Berner Sennen

Deze vakantiewoning is gesitueerd op 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold. Binnen drie minuten staat u in het bos en losloopgebied. Op een kwartiertje lopen is een heerlijke honden spartelvijver. De terrastuin heeft door de ligging extreem veel privacy.
Er zijn voldoende tuinmeubelen en een barbecue aanwezig. Vanwege de zonnige ligging is aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. De tuin is 160 cm hoog omheind zodat van ontsnappen geen sprake is, terwijl u kunt genieten van de zon en een prachtig vrij uitzicht over de omliggende akkers.

Samenvatting:

Direct bij losloopgebied en Drent Friese Wold

Eén slaapkamer beneden en twee slaapkamers boven voor totaal 4-5 personen

Badkamer met inloop douche en bad

Vrieskast voor hondenvoer

Woonoppervlak 110 m2

Tuin 100 m2 met omheining van 160 cm hoog

Veel privacy en tot vijf honden toegestaan

Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten

Gratis supersnel internet, internet TV, Blue Ray DvD en Stereo

Slinternieuwe luxe keuken met uitgebreide inbouwapparatuur

Een was/droogcombinatie staat voor u klaar.

Ook binnen ontbreekt het u ook aan niets.

Op de begane grond is de entree, een badkamer met ligbad en separate douche, apart toilet en een compleet uitgerustte keuken die van alle kookgemakken is voorzien. De ruime zitkamer is gezellig ingericht en voorzien van LCD HD-TV en stereo. Er is ultrasnel glasvezel WiFi. Op de begane grond is een ruime 2-persoons slaapkamer met boxspring bedden. Op de bovenverdieping vindt u nog twee slaapkamers voor elk twee personen. Beide voorzien van moderne bedden van resp. 160 x 200 en 140 x 200. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. Wij vinden het huisje iets te klein voor 6 volwassenen. Derhalve verhuren wij de Berner Sennen voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen plus 2-3 kinderen.

De auto kunt u parkeren op de grote parkeerplaats. Laden en lossen kan voor de vakantiewoning. De tuin van de Berner is voorzien van kunstgras. Honden weten dat te waarderen is onze ervaring. Door de ligging op een hoek is het uitzicht over de velden fenomenaal er geeft een geweldig gevoel van ruimte.

Op vijf autominuten vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een uitgebreide behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

de Berner Sennen

Beschikbaar
Gereserveerd
Wissel
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal acht vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.