Deze prachtige zes persoons vakantiebungalow is wonderschoon gelegen in het Drents-Friese Wold tussen Appelscha en Elsloo. U loopt vanuit het huis direct het bos en losloopgebied in om eindeloos te kunnen wandelen. Op slechts een kwartiertje lopen is een heerlijke honden spartelvijver midden in het bos. Het uitzicht is fenomenaal. De reeën en vossen lopen vlak voor uw tuin langs. Niet voor niets één van de meest populaire vakantiewoningen van Easterwood.

Samenvatting de Papillon:

  • Ligt midden in losloopgebied van Drent Friese Wold
  • Drie slaapkamers voor totaal zes personen
  • Woonoppervlak 97 m2
  • Badkamer met bad, wastafel en inloopdouche
  • Tuin 600 m2 met omheining van 170 cm hoog
  • Tot zes honden toegestaan (afhankelijk van formaat)
  • Honden spartelvijver op 15 minuten lopen
  • Behendigheidsbaan, zwemvijver en speelveld op 5 autominuten
  • Wasmachine, droger, afwasmachine en vrieskast aanwezig
  • Gratis supersnel internet

In de Papillon zijn gelijkvloers drie slaapkamers, elk voor twee personen. Twee daarvan zijn voorzien van een dubbel bed van 160 x 200 cm. De derde slaapkamer is voorzien van een traditioneel stapelbed dat gezien de maat van 90 x 200 ook geschikt is voor volwassenen. Er is een ruime hal (handig voor het plaatsen van benches).  De  badkamer heeft een bad, separate inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet. In de moderne keuken ontbreekt het u werkelijk aan niets. In de bijkeuken kunnen de honden, indien nodig, afgedroogd worden en hebben ze de ruimte om te eten. Daar is voorzien in extra opbergruimte voor hondenspullen en een vrieskast voor diepvriesvoer.

De inrichting van de woning is modern en zeer compleet. De ruime zit- en eetkamer is voorzien van LCD HD-TV en stereo en gratis zeer snel internet. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. De zeer royale tuin meet 600 m2 en is omheind met een 170 cm hoog honddicht hek. Op het terras staan voldoende comfortabele tuinmeubelen, een parasol en barbecue is op verzoek beschikbaar. In de vrijstaande schuur kunt u uw fietsen stallen, of gebruiken als slaapplaats voor buitenhonden die dit gewend zijn. Parkeren doet u direct voor uw vakantiewoning.

Op vijf minuten rijden met de auto vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een omheinde behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

Alle verbruiksartikelen zoals toiletpapier, afwasmiddel, tabletten voor de vaatwasser, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Het maximaal aantal honden is mede afhankelijk van het formaat/ras in combinatie met de menselijke bezetting.

Opmerking:
Easterwood heeft op deze prachtige plek twee van de in totaal vier aanwezige vakantiewoningen in de verhuur. De andere woning heet de Butterfly en qua bouw gelijk. De tuin van de Butterfly is iets kleiner en van binnen is deze accommodatie wat anders ingericht.

In de Papillon mag vanaf januari 2017 niet meer worden gerookt.

Na 14 seizoenen en vele honderden enthousiaste gasten nemen wij per 6 januari 2020 afscheid van dit huisje. Het terrein om de Papillon heen wordt helemaal volgebouwd en er komen vaste huurders te wonen. Dit verandert de positieve uitstraling en dynamiek van deze prachtige plek dusdanig, dat wij tot onze spijt dit besluit hebben moeten nemen. Als fantastisch alternatief bieden wij u vakantiewoningen de Labrador en de Golden. Ook het aan de andere kant van de Kloosterweg gelegen huisje de Berner Sennen zal na de verbouw in februari een prima alternatief zijn.


Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.


Fotogalerij

 

Video