Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 5=

(520)
(450) Lia
Fri, 29 December 2017 13:18:29 +0000

We zijn weer thuis na een heerlijke week in de new foundlander. Voor iedereen een aanrader de honden hebben ook weer een lekker week rennen in het bos. Wij komen zeker weee terug

(449) Johan en Marijke
Mon, 20 November 2017 17:44:17 +0000
email

Om even ons drukke bestaan te ontvluchten, dit keer een weekend bij Easterwood geboekt. Omdat het huisje (de Flinter) zo compleet is, was ook dat geweldig! Heerlijk met Trooper gewandeld, goed gelunched nij de Bosberg en lekker uitgerust! Echt een aanrader!

(448) Sjaak en Jet
Mon, 13 November 2017 17:34:28 +0000
email

Net thuis van een lang weekend in huisje Weimaraner, in Appelscha. De honden hebben genoten van het wandelen, was een groot feest! In 5 minuten stonden we in het bos en konden we op pad. Prachtig in de herfst! Huisje ook prima in orde en lekker s'avonds uiteten geweest. Alles dichtbij! We komen zeker nog eens terug.

(447) Eugenie Kleverwal
Sun, 12 November 2017 21:22:47 +0000
email

Wij zijn afgelopen midweek samen met onze golden retriever Buddy een midweek in het huis “De Golden” geweest. Een prachtig uitgangspunt om rechtstreeks vanuit de tuin het grote losloopgebied in te gaan! Samen met Alexander (verhuurder) en zijn hond Lobke een wandeling gemaakt door het mooie gebied. Daarbij een aantal tips gekregen, betreffende het los laten lopen van Buddy. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven!
Na “De Papillon”, “De Berner” is dit de 3e accomodatie die we hebben gehuurd. Allemaal super ingericht voor hond en baas! Telkens hebben we ook een bezoek gebracht aan de hondenzwemvijver / behendigheidsbaan in Makkinga.
Ook de spartelvijver hebben we bezocht. In elk huis liggen de mogelijkheden klaar tot het maken van wandelingen in en rond Appelscha. Alles aanwezig voor een fijne vakantie voor hond en baas!

(446) Peter en Antoinette
Sun, 12 November 2017 15:09:03 +0000

We hebben net een heerlijke midweek in de Flinter gehad. Het huisje is prima, zeer compleet ingericht en direct aan het bos. Onze hond Bram heeft enorm genoten en wij ook.

(445) Carla Bolk-Batenburg
Tue, 31 October 2017 13:06:46 +0000
email

Wij hebben met onze labrador-pup van 6,5 maand een weekje gelogeerd in De Flinter. Wat een geweldig huisje. Er was werkelijk niets op aan te merken en het was bijzonder compleet. Of je nu koffie, azijn, schoonmaakdoekje of plakband nodig had: je kon niet zo gek bedenken of het was er wel. Helemaal super. De bedden waren heel comfortabel, de handdoeken heerlijk zacht en prachtig wit. Kortom, het was een feest om in het huisje te logeren. En als klap op de vuurpijl kwam op een bepaald moment zelfs de tuinman langs om de tuin bladvrij te maken. Het weer zat niet erg mee, maar dat kon de pret niet drukken. Alexander en Karin zijn ook bijzonder vriendelijk. Easterwood is absoluut een aanrader. Hartelijk groet, Jan en Carla Bolk

(444) Marcel en natascha
Sun, 22 October 2017 06:38:17 +0000
email

Al weer twee dagen thuis na een mooie midweek in het landhuis. Super genoten met onze border collie van 10 maanden. De behendigheidsbaan vond ze echt leuk. Het huisje was heel erg compleet. We hadden geluk met het weer. Smorgens lekker een grote wandeling met de hond en smiddags zat ik in de zon en kon mijn man de mtb routes verkennen. Hondje rusten in de omheinde tuin. Eind van de middag nog eens lekker op de losloopweide of in het naastgelegen bos (rondje rond de vijver). Heerlijk genoten. zeker voor herhaling vatbaar.

(443) Kees en Yvonne
Fri, 20 October 2017 14:49:40 +0000
email

Wij hebben een heerlijke week gehad in het huisje Golden.
Het huisje is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.
Wij en de honden vonden het fantastisch en konden vanuit de tuin zo het bos in en hebben daar heerlijk kunnen wandelen. Ook in de omgeving is er veel te zien.
Deze ervaring kan ik iedereen met honden aanbevelen en wij zullen zeker nog een keer komen.


(442) Mirjam Benner
Wed, 18 October 2017 07:21:51 +0000
email

Wij zijn alweer een paar dagen thuis, na een heerlijk weekje in de Stabij.
Met 4 kleine honden en de grote speelweide op het terrein, was een waar paradijs voor de hondjes. Ook regelmatig naar het bos geweest waar zowel wij als de honden enorm hebben genoten.
Huisje is van alle gemakken voorzien en schoon.
Zeker weer voor herhaling vatbaar en een aanrader. (Dit is de 2e keer dit jaar).
Alexander en Karin, bedankt weer voor jullie gastvrijheid!
Groetjes, Mirjam, Jacky en de hondjes!

(441) Joan van Driel
Sun, 15 October 2017 09:08:13 +0000
email

Ons proefweekendje is zeer goed bevallen. We hebben voor de zomer 2018 gelijk een week gereserveerd. Onze rescue honden ( uit Spanje, die nog niet los kunnen in t bos) waren helemaal dol op het omheinde uitrengebied met vijver. Heerlijk struiken en spelen met de andere honden.
Het huisje de Flinter was van alle gemakken voorzien en prima toeven met de tuin. Echt een aanrader als je lekker met z'n tweeën en twee honden even weg wil zijn van de drukte.

We hebben nu al zin in volgende zomer!!!
Peter en Joan