Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 2=

(520)
(20) Ina en Jelle Ravestein
Sun, 9 June 2013 19:50:37 +0000

We hebben weer genoten van Hofje 8p. We hebben ook nog prachtig weer gehad. Tot de volgende keer.

(19) Fam van Oort
Sun, 9 June 2013 19:49:06 +0000

Verrassend!
De persoonlijke ontvangst (en de snelle levering van de parasol) waarderen wij zeer. Toch even anders dan Landal etc. Huisje de Farfalle is fantastisch, volgend jaar weer terug!

(18) Karina en Wendy
Sun, 9 June 2013 19:26:34 +0000
url  email

Net terug van een weekje in de Hulsthof..wát hebben we weer genoten, echt van elke seconde, alles was weer perfect.
Het weer werkte ook lekker mee, en vooral in de vroege ochtend en avond mooie wandelingen gemaakt. O.a het blauwe Meer en het Flochteloërveen zijn echte aanraders, maar ook een wandeling door de bossen naar Appelscha en daar een terrasje pakken, heerlijk!!

Het huisje was zoals keurig, lekker schoon, en alles is aanwezig. De honden hebben ook weer genoten van de grote tuin en ze zijn moe en tevrede weer naar huis gegaan, al ging dat wel met tegenzin, ook de baasjes.

We kijken weer met uit naar de volgende keer dat we komen, tot in augustus!!

Foto's zijn te bekijken op mijn website.

Groetjes, Karina, Wendy, de Cockers Thomas en Karel en Westie Jerry.

(17) Helene en Huub Peters
Mon, 3 June 2013 13:27:03 +0000
email

Eind april 2013 zijn wij voor het eerst in een huisje (Papillon) van Easterwood geweest met onze saarlooswolfhonden Uncas en Cheveyo. Wat een geweldige accomodatie! In de zeer grote tuin hebben onze honden zich flink kunnen uitleven zonder gelijk een complete beplanting te verbouwen en het zéér complete huisje was ook voor ons fijn.
We zijn natuurlijk ook voor de omgeving gegaan en ook deze beviel ons zeer goed. Veel wandelroutes, een groot meer in de buurt waar de honden én wij ons plezier hadden. Kortom veel ruimte én rust.
Het is zo goed bevallen dat we in augustus nog eens terug gaan/komen.

Groeten uit Limburg,

Helene en Huub

(16) Caroline Toet
Mon, 3 June 2013 09:01:26 +0000

Na twee keer eerder bij Alex en Karin op bezoek te zijn geweest in de Butterfly, wilden wij (vier volwassenen en vier honden) wel eens iets anders proberen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Hulsthof.
Wij zijn hier vrijdag 5 april gearriveerd en tot onze volle tevredenheid was weer alles uitmuntend verzorgd door Alex.
Het huis zelf staat op een groot stuk grond waar de honden zich lekker konden uitleven. Heerlijk ravotten met elkaar hoe kun je dat nu een hondenleven noemen..
Het Drents Friese Wold is een super mooi gebied om in te wandelen, wat wij dan ook zeker gedaan hebben. Het leuke is ook dat je bij het VVV in Appelscha de zogenaamde Knapzak Routes kunt kopen. Deze routes lopen gevarieerd door de omgeving van Appelscha. Je kan verschillende lengtes kiezen, wij hebben de routes tussen de 13 en 18 kilometer gelopen en het was echt SUPER.
Na een heerlijke week genoten te hebben van de rust en vrijheid was het helaas tijd om weer naar huis te keren. De honden vonden het wel prima, want die hebben de rit naar huis in de auto heerlijk liggen snurken en bij aankomst thuis liepen ze rechtstreeks naar hun mandjes.

Easterwood is zeker een aanrader voor iedere hondenbezitter. Ik zal alleen het niet te positief aanraden, omdat wij anders belemmerd worden bij de volgende keer, de kans op bezitting wordt alleen maar groter hahaha. Nee hoor ik kan Easterwood iedereen aanbevelen.

We komen zeker terug.

Met vriendelijke groet / Kind regards
Caroline Toet

Customer Service Specialist Netherlands
Electrolux Home Products (Nederland) B.V.

(15) Albertha Huigen
Mon, 3 June 2013 08:59:49 +0000

Jaarlijks neem ik mijn ouders mee uit, omdat ze elke werkdag op mijn honden passen. Ivm hun gezondheid kunnen we niet te ver van onze woonplaats Emmen reizen, maar dat hoeft ook niet, want we hebben Easterwood! De bungalows van Easterwood zijn meer dan compleet ingericht voor zowel mens als dier. Wij zaten in de Papillon. Vanuit deze bungalow wandel je zo het bos in en als je thuis bent hebben jij en de honden de beschikking over de geweldige omheinde(!!) tuin. Dit jaar hebben we ook kennis gemaakt met de geweldige service van Alexander en Karin Langhout! 1 van mijn labradors is ziek en heeft daarom een 'speciaal' vers vlees voer en laat ik dat voer nu vergeten zijn! Toevallig moesten Alexander en Karin de volgende dag langs de betreffende leverancier en hebben ze een doos voer voor ons gehaald. De 1e dag hebben ze ons uit de brand geholpen door vlees voor hun eigen honden naar ons te brengen. Wij hebben dit enorm gewaardeerd!! Wij waren er dit jaar voor de 3e keer op rij en ik hoop dat het niet de laatste keer geweest is.

(14) Wim en Diana Hermans
Mon, 3 June 2013 08:58:26 +0000

Hoi,

Wij zaten van 12 t/m 19 april in huis "De Flinter". Wat een heerlijk gezellig knus huisje is dit. Alles wat je maar
kon bedenken was aanwezig. Onze honden Amigo (labrador) en Siem (Friese Stabij) hebben elke dag een aantal keren heerlijk kunnen rennen in het mooie Friese Drentse Woud. Op afstand is ook water waar vooral de labrador plezier heeft gehad. Wij hebben genoten van de rust en de omgeving. Volgend
jaar komen terug!

gr. Wim & Diana Hermans
Sint-Willebrord


(13) Wim en Renate van Gestel
Mon, 3 June 2013 08:56:05 +0000

April 2013, het seizoen was er nog net niet begonnen maar wij hebben het fantastisch getroffen met 1 week verblijf in de nieuwe Bungalow Farfalle. Geweldige locatie! Top! Bij aankomst was het net alsof je ‘thuiskomt’ perfect ingerichte bungalow en van alle gemakken voorzien, het ontbreekt echt aan niets. Veel ruimte zowel binnen huis als buiten. Perfect en praktisch ingericht, heerlijke bedden samen met de rust om je heen val je avonds in een diepe slaap. De wandelroutes zijn onmogelijk binnen 1 week te bewandelen. Allen zijn ze goed gemarkeerd en met onze 2 Newfoundlander honden hebben wij dan ook flinke wandelingen ondernomen. Wij hebben wederom genoten. Karin en Alexander bedankt voor de gastvrije ontvangst, we komen zeker nog eens terug !!! Een super locatie voor ons en onze beiden Newfoundlander Sammie en Teddybär maar dat wisten wij al van vorig jaar. Voor degenen die op een avond heerlijk willen uit eten is een klein maar oh zo fijn Restaurant De Posthoorn een aanrader. Martijn is een fantastische kok, met een eigen visie haalt hij alles uit zijn culinaire mogelijkheden. Nynke de perfecte gastvrouw met item bediening. Deze en andere Restaurant-tips van Alexander zijn uitstekende tips. Onze vakantie was dan ook dankzij het goede weer zeer geslaagd. Hartelijke groeten vanuit Brabant Wim en Renate met de Newfoundlanders Sammie & Teddybär.

(12) Roelof en Saskia Poelstra
Mon, 3 June 2013 08:53:00 +0000

Hallo Alexander en Karin,

We zijn weer thuis na een week heerlijk te hebben vertoefd in een van jullie huisjes. Wij willen jullie toch even willen laten weten dat wij en natuurlijk onze hondjes hebben genoten.
Hopelijk als alles goed gaat hopen we volgend jaar weer een huisje van jullie te kunnen huren alleen komen we dan met 2 volwassenen 1 kind en 3 hondjes

Groetjes Roelof en Saskia,
en een heleboel pootjes van Binkie, Macho en Marley.

(11) Familie de Nijs
Mon, 3 June 2013 08:47:27 +0000

Nogmaals bedankt. We hebben een superweekend gehad. Lekker relaxen met ons hondje.