Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 5=

(520)
(60) MJ
Fri, 27 September 2013 16:53:01 +0000

Wij hebben deze maand met ons gezin met drie honden twee fijne weken doorgebracht in Hofje H, ofwel de berner sennen. Mooi huisje, zeer compleet ingericht. Bij aankomst al informatie gekregen over de wandelmogelijkheden en naburige dorpjes. Vanuit het huisje ben je zo in het uitgestrekte bos. We hebben het erg leuk gehad en komen zeker nog eens terug! De Friese streekmarkt en pompoenenweekend zijn trouwens een aanrader!

(59) Marielle van der Heeden
Sat, 21 September 2013 20:59:19 +0000
email

Weer een heerlijke week in huisje de Leonberger gehad. Al een aantal keren bij Easterwood te gast geweest en altijd naar volle tevredenheid. Mooi ingericht huisje, helemaal compleet met een heerlijke tuin. Met drie honden nog ruimte genoeg. Mooie omgeving waar de honden lekker kunnen rennen. Een echte aanrader voor mensen die van rust houden en vele kilometers met de hond willen wandelen

(58) Erwin -Vanessa
Sat, 21 September 2013 14:12:00 +0000
url  email

We zijn super ontvangen met alle do's en don't do's uit de streek .
Gedurende twee weken hebben we van de gastvrijheid mogen genieten .
Eventuele vragen zijn onmiddellijk beantwoord

Het huisje heeft alle comfort , het terrein is overal hondvriendelijk.
Zwemvijver behendigheidterrein , ...

Alles op en top

(57) Astrid
Fri, 13 September 2013 11:07:13 +0000
email

Leuke vakantie gehad in Appelscha, jammer van het weer. Leuk compleet huisje met alle denkbare voorzieningen. Mooie ,ruime tuin met een stukje kunstgras. Ideaal geen modderige hondenpootjes binnen. Prachtige wandelroutes prima te doen vanuit de bungalow. Zeker voor herhaling vatbaar!!

(56) Fam van Dijk
Fri, 13 September 2013 07:31:00 +0000
email

Net terug van een weekje Farfalle met onze twee honden. Eerste weekend waren vrienden van ons op bezoek inc hun 3 honden. Erg gezellig. We hebben ons prima vermaakt, ook erg leuk dat je naar de zwemvijver bij Alexander kunt gaan, onze honden vonden het geweldig.
Huisje is prima in orde, van alle gemakken voorzien, dikke 10.


(55) fam. Merks
Tue, 10 September 2013 08:51:19 +0000

Wij (5 volwassene) zaten met onze honden (2 berners) de eerste week van september in huisje Farfalle. Leuk huisje, van alle gemakken voorzien, grote tuin al was die van ons de kleinste van de vier. Voor de honden zijn er vanuit het huisje verschillende wandelmogelijkheden, wel jammer dat ze alleen in het laagseizoen (1 okt.-1 mei)bij het Aekingermeer (canadameer) toegestaan zijn. Bij Staatsbosbeheer (einde van de kloosterweg) zijn er verschillende leuke routes uitgezet. Ook leuk was dat de hond van Alexander en Karin een tante bleek te zijn van onze hond. vaderskant (Barking Bunch). Al met al 'n ontzettend leuke week gehad maar veel te kort, we hebben nog zoveel niet gezien en gedaan, dus wie weet volgend jaar..... We hebben enorm genoten en als de honden 'n cijfer konden geven werd het 'n dikke 9 (vanwege het canadameer 1 cijfertje minder). pootjes van Tess en Benthe groetjes, Geert Ria Rene Mieke en Door.

(54) Fam Van der Lei
Mon, 9 September 2013 20:25:31 +0000

Vrijdag 6 September weer terug gekomen van een weekje in het huisje de Papillon en het was in 1 woord fantastisch!! De hond (New-Foundlander) heeft ontzettend genoten van de grote tuin, het Canadameer, de mooie wandelingen eigenlijk van alles en wij ook het is een schitterende omgeving, het huisje is top, alles is aanwezig in het huisje en we willen wel weer terug met zijn allen!
Het was onze eerste keer bij Easterwood maar ik denk niet de laatste keer!

Bedankt ook namens Igor!

(53) ellen en arie
Fri, 6 September 2013 12:42:46 +0000
url  email

gister (5-9) thuis gekomen na een heerlijk weekje in de bossen van het drents friese wold.
huisje hofje h was perfect voor onze 6 honden. schoon, lekkere bedden, kortom alles was aanwezig.
dan de omgeving, was heerlijk genieten, zowel voor ons als voor de honden. heerlijke wandelingen gelopen, de honden hebben hun hart op kunnen halen in het zwemwater in de omgeving. mooie wandeling over de schaopendobbe waar we nog een bevalling van een koe hebben gezien.
kortom een heerlijke week gehad en nu weer de drukte van de randstad in.
wat trouwens een leuke bezienswaardigheid is in "taman Indonesia" in kallenkote.


(52) Jeanne Wagenaar
Tue, 3 September 2013 07:42:47 +0000
email

Wij zijn voor de 2e keer in huisje Hofje 8H geweest en de 1e keer met 1 hond,Max, nu een pubertje erbij van bijna 10 maanden, Sam. Fantastische week hebben we gehad, mooi weer, genoten van alle loslooproutes en onze puberhond Sam heeft leren zwemmen in de zwemvijver. Helemaal te gek en we vonden het allebei jammer om naar huis te moeten, ook nog een dag eerder, maar dat was voor het goeie doel, want vrijdagochtend hebben we onze 3e hond opgehaald, een lief klein teefje die de naam Fay ( Fee) gekregen heeft. We komen ongetwijfeld nog eens naar Easterwood, maar eerst dit spul allemaal maar eens wat groter laten groeien.
Huisje is helemaal niks mis mee en van alle belangrijke zaken voorzien, een dikke 9 1/2 hiervoor.
Jeanne en Jim Wagenaar en Max en Sam.

(51) Martin en Inge en Lennox
Sun, 1 September 2013 11:06:23 +0000
email

Weer thuis, een hond die ligt te zuchten en ontevreden kijkt vanuit haar mand, ze wil op jullie terrein lopen.
De baasjes denken ook terug aan een fijne week en missen de tuin en de omgeving.
Wat is Friesland toch mooi. Wij komen gewoon weer terug.

Alex en Karin bedankt en tot de volgende keer.