Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 8=

(520)
(100) C.Rotteveel
Sat, 29 March 2014 11:55:20 +0000
email

Gisteren zijn wij (Cees Sulema en de zes kleine dondersteentjes) van een heerlijk weekje terug gekomenin een van jullie prachtige huisjes.
Het was geweldig, zowel voor de zes hondjes als voor ons.
Heel veel groetjes en pootjes, en tot volgende keer.

Cees Sulema Rotteveel en Nikkie Joris Steffie Ollie Milo Finnie.

(99) Annemarie
Fri, 28 March 2014 11:25:56 +0000
email

Net een heerlijke week gehad in de Papillon. Wat een geweldige locatie is het toch. Het was voor ons de 2e keer daar en het verveelt gewoon niet. Super huisje, super omgeving. Volgend jaar toch maar 2 weken.

(98) Elma Bouwmeester
Tue, 18 March 2014 19:25:08 +0000

Gisteren retour gekomen uit Appelscha. Heerlijke week genoten in Hulsthof nr 3. Prachtige omgeving en prachtig weer voor medio Maart. De hondenkinderen hebben zich uitgeleefd in de grote tuin en het losloopgebied achter het park. Ook de behendigheidsbaan en de zwemvijver getest. De baasjes hebben heerlijk mee gewandeld, gefietst door het bos, de vele natuurgebieden verkent en super foto's gemaakt van water, hoogveen en de eerste lammetjes. Wat een genoegen zo'n plek waar de honden zo welkom zijn. Waar je uitgebreide info krijgt over alle fijne plekken in de omgeving. En waar je van alle gemakken voorzien bent en overal aan gedacht is voor zowel baas als hond. Een aanrader voor alle baasjes die gek op hun honden zijn. Toppie! Dank voor het genieten. Astrid, Elma, Abel en Boris.

(97) Mabel Buikema
Mon, 17 March 2014 16:44:07 +0000
email

Afgelopen weekend genoten van een weekendje weg in de Papillon. Heerlijk met 5 personen en drie grote honden, er was ruimte zat en een heerlijke grote tuin. De omgeving is prachtig om te wandelen. Het is voor herhalling vatbaar

(96) Maarten en Petra
Thu, 6 March 2014 18:25:44 +0000
email

Dat de omgeving mooi is, het huisje mooi is, dat is niet de verdienste van Alexander en Karin. Maar dat je bed opgemaakt is bij aankomst. Koffie, thee en suiker klaar staan. Toiletpapier, keukenrol, zout, peper...noem maar op. Etensbakken voor de honden. Dat is wel de verdienste van Alexander en Karin. Vandaag onze laatste dag, maar onze 8e keer staat alweer gepland. Alex en Karin, weer bedankt voor 2 fantastische weken!

(95) Henk
Wed, 12 February 2014 14:37:35 +0000

Afgelopen weekend bij jullie in een huis gezeten. Het was geen vakantie voor ons omdat een van onze teefjes gedekt moest worden in het hoge noorden. Dus maar een huisje bij jullie geboekt terwijl het kort dag was. Maar Alexander het kon, terwijl je toch alles vanuit Spanje moest doen. Toen we donderdag aankwamen en terug kwamen van de reu kwam ik er achter dat we geen internet hadden. Alles geprobeerd maar het lukte niet. Binnen een half uur kwam er een oplossing voor ons, we mochten de andere dag naar een ander huisje waar internet het wel deed. Lineke deed ook alles voor ons. Die stress werd voor ons opgelost en de reu heeft 2 x gedekt. Nu afwachten of het aanslaat. Over een paar weken komen we lekker even een week vakantie vieren met onze meiden bij jullie. Nog bedankt voor zoveel service.

Tot ziens Henk en de rest.

(94) Henk en Anita
Sat, 1 February 2014 13:37:37 +0000
email

Wij hebben twee weekje door mogen brengen in Farfalle en hebben echt genoten! De omheinde tuin is zo'n uitkomst!
De honden konden lekker hun gang gaan en dan zijn wij als baasjes gelukkig! Het huisje was zeker compleet uitgerust en de bedden waren prima (ook heel belangrijk)!
Zeker voor herhaling vatbaar.

(93) marian kerklaan
Mon, 20 January 2014 08:20:48 +0000
email

Gisteren zijn we terug gekomen van een fantastische week in de Papillon!! Van te voren lees je een en ander en denk je, hoe kan het zo "compleet, geweldig, schoon, enz." zijn wat in de andere reacties staat. Nu hoe onvoorstelbaar, maar ook wij sluiten ons er bij aan. Het is echt een compleet, geweldig en schoon huis.
we hebben ontzettend genoten van het huis met zijn faciliteiten, niet te vergeten de tuin waar 3 honden zich helemaal hebben uitgeleefd en tussendoor ook nog eens getraind werden.
elke dag een andere wandeling in de omgeving was heerlijk. Ook in januari een fijne belevenis!!
Dank jullie wel voor alles:)

groetjes Arjan, Marjan & Marian en de honden Florus, Max & Dibbbus

(92) Janine Konings
Sat, 28 December 2013 11:37:55 +0000
email

Beste Karin en Alexander,

Bedankt voor een feestweek (kerst) in jullie huisje, we hebben er van genoten!
Alles was weer compleet verzorgd, inclusief gezellige kerstversiering en een smakelijke kerststol.
We hebben veel mooie wandelingen gemaakt, zijn lekker uitgerust in jullie gezellige familie gastenhuis en hebben
(te) veel gegeten bij de zalige chinees in Oosterwolde....Deze keer weer drie keer...ahum.
Top dat je ons tweede kerstdag hebt geholpen met de defecte douche en bedankt voor de dieettips m.b.t. Payka!
We gaan zeker ons best doen, in april kom ik graag terug met een slankere en energieke hond.

Groetjes,

Peter, Janine, Payka en Pitou


(91) Geert-Jacob en Hiltje
Fri, 27 December 2013 11:56:12 +0000

Een superweekje doorgebracht in de Hulsthof 3! Met 5 volwassenen en 2 doggen hebben we genoten van een prima huisje (zeer compleet ingericht) en een heerlijk wandelgebied naast de deur. Het is ons allemaal erg goed bevallen!