Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 3=

(520)
(180) Caroline Toet
Sun, 28 December 2014 16:42:36 +0000
email

Beste Alex en Karin,

We hebben een heerlijke kerst week bij jullie gehad in de Papillon. Bijna zoals gewend was het weer fantastisch voor mens en dier. De honden hebben zich weer uitermate vermaakt en de halsbanden ging pas thuis weer om...vanuit het huis(je) liepen we zo direct het bos in, waar ze lekker los konden ravotten. Maar uiteraard wel met respect voor de natuur. Een aantal herten gezien dus echt grandioos. Blijft altijd een magisch iets. Zeker wanneer de mist zich over de heide verspreid en je een hert gedeeltelijk ziet. Het huis is super, netjes verzorgd en schoon. We komen zeker terug, ben de tel even kwijt voor welke hoeveelste keer..haha..
Groetjes van Jaco, Caroline en een poot van onze Labradors Bobbie en Zenna. De welkom koekjes vonden ze trouwens heerlijk...

(179) Sophia en Rob Kuipers
Sun, 28 December 2014 10:28:11 +0000
email

Net terug van een heerlijke kerstweek in de Hulsthof. Wij waren daar met onze drie bouviers die heerlijk in de grote tuin konden rennen en spelen. Het was op een gegeven moment zo erg dat zij niet eens meer naar binnen wilden
En elke dag lekker in het bos ravotten welk op nog geen 100 meter van het huisje ligt.

Het huisje zelf was echt super. Alles maar dan ook alles is aanwezig. Bij aankomst opgemaakte bedden en als extra-tje een heerlijke kerststol op tafel. Het huisje doet echt niet onder voor een huisje van de bekende vakantie parken.

Wij komen zeker nog een keertje terug.


(178) Vera en Ric
Tue, 23 December 2014 18:10:31 +0000

Als je met je honden op vakantie wilt, is dit een geweldige accomodatie.
De eigenaren stellen alles in het werk om je welkom te laten voelen en dat geldt ook voor je viervoeters; perfect!

(177) Nicole't Hart
Mon, 1 December 2014 12:42:36 +0000
email

Net terug van een heerlijk weekendje hulshof.
Fijn huisje met alles er op en er aan!
Vlak bij het los loop bos heerlijk en dat met 6 honden.
Echt top weekend gehad!!!

(176) marcel en belinda wassenaar
Mon, 1 December 2014 09:38:21 +0000
email

heerlijk weekend gehad in de Flinter.
zeker een aanbeveling waard .
huisje is compleet en we hebben heerlijk gewandeld in de bossen.
ook waren wij welkom in diverse restaurants met 3 honden om lekker wat te eten.

dank je wel easterwood voor dit ontspannen weekend

(175) Noor
Fri, 21 November 2014 17:52:23 +0000

Wat wàs het weer heerlijk, ons weekje Flinter !! Tot volgend jaar .......................

(174) Johan Smit
Sat, 15 November 2014 10:53:35 +0000
email

Weer terug van twee heerlijke weken in Hofje G.
Bij aankomst stonden de benches keurig klaar in de hondenkamer, en lagen er heerlijke koekjes voor de hondjes klaar op tafel.
Alexander heeft vervolgens aan de hand van de plattegrond, de prachtige natuurgebieden uitgelegd, en daar van heeft hij niets gelogen, wat een prachtige omgeving, onze honden hebben er dagelijks enorm van genoten.
Onze honden krijgen diepvriesvlees, van energiek, hiervoor hebben ze een speciale grote vriezer beschikbaar, bij hun thuis locatie. Hier kan je ook heerlijk met de honden behendigheid beoefenen, en lekker laten zwemmen in de spartel vijver.
In het huisje is alles aanwezig, alle informatie over de streek, voldoende handdoeken etc. prima pannen en een prachtige professionele messen set, Tv radio en gratis WIFI.
Graag komen we nog een terug want de 14 dagen zijn voorbij gevlogen.

Johan, Geja en Tet en de boefjes

(173) De Bleye Patrick
Thu, 13 November 2014 08:41:44 +0000
email

een zeer leuke en hartelijke ontvangst bij aankomst , zowel voor ons als voor de honden .
het huisje was zeer netjes en alles was voorzien voor de honden ( bench , voederbakken , hondenkoekje bij aankomst ...).in het huisje lag er ook zeer veel info over de streek , de vele wandelpaden en fietsroutes .
de tuin voor het huisje was netjes afgemaakt zodat de honden vrij konden ravotten .
en als dat nog niet voldoende was ging je maar wat agility doen op het terrein vlakbij !
zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan .

grtjs Patrick , Anja en de hondjes !

(172) Jan & Muriël
Tue, 11 November 2014 19:20:38 +0000

Van 3 tot 17 oktober gelogeerd in Hofje G met 2 Sint Bernards en 1 Golden Retriever. We hebben genoten. Een fantastische en keurig huisje. Alles er op en eraan. Niks te kort gekomen. Na een week keurig schoon beddengoed en schone handdoeken. Top! Aan de overkant van de weg direct een losloop gebied. Groot genoeg voor de eerste beweeg behoefte van onze Sint's. Geld trouwens voor het hele Fries Drentse wold. Aan alle kanten losloop gebieden met daartussen uiteraard stukken waar ze aan de lijn moeten. Prachtige omgeving. We zijn blij er weer een mooi stekkie bij gevonden te hebben waar we met onze honden terecht kunnen. Ook de behendigheid baan en de spartelvijver op het terrein van Alexander zijn geweldig.
Alle lof voor Easterwood!

Jan & Muriël
Bloem, Macy en Leyla

(171) Rosita
Sat, 1 November 2014 10:45:51 +0000
email

Gister terug gekomen van een midweek in hofje H te hebben gezetten. Heerlijke woning met om heinde tuin ideaal. Merkte dat mijn hond (stafford) helemaal welkom was in het huisje maar ook in de omgeving, de bossen en gebieden waar we kwamen. Het was voor mij en me moeder en hond een heerlijke midweek. We komen zeker nog een keer. En zal het zeker met andere overhebben hoe fijn het is dat je hond wat voor ras dan ook welkom is. En alles goed verzorgd in het huisje ook voor je hond. Zeer tevreden.