Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 1=

(520)
(190) Rob en Monique van de Weerd
Fri, 20 February 2015 11:51:36 +0000
email

Net terug van een geweldige midweek in het huisje de Berner Senner.
Bij aankomst stond er een mooie fles, versierd met een kaartje voor ons 25 jarig huwelijk.
Want waar kun je dat beter vieren dan bij Easterwood :-)
We hebben genoten van het huisje en wederom heerlijk gewandeld.
Het bos aan de overkant van de weg is ook echt heel fijn, de hondjes konden daar smorgens direkt al een leuke wandeling maken, zelfs onze oude Bordercollie Jess (van 13 jr) ging daar nog even heerlijk uit haar plaat samen met vriend Tommy.
Kortom het was weeeer te kort hahaha
Karin en Alexander Super bedankt !!!!!
Groetje Monique, Rob, Jessie en Tommy

(189) Pauline Peters
Wed, 11 February 2015 13:31:37 +0000
email

Februari 2015
Mijn dochter en ik hebben een heerlijke week gehad, met onze 2 honden, in de Berner. Wat een leuk en compleet ingerichte huisje met veel aandacht voor het comfort van de gasten. We voelden ons verwend! We hebben uiteindelijk vooral veel gebruik gemaakt van het terrein met honden zwemvijver en de agility baan. Die vonden zij spannend en vooral erg leuk. En vermoeiend! Wij hebben nog nooit zulke rustige honden gehad! Al met al zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor alle goede zorgen!

(188) Marja van Put
Sun, 25 January 2015 15:05:46 +0000
email

Net een week Hulsthof achter de rug, helemaal top! Goed huisje/WiFi - waanzinnig mooi en groot wandelgebied waar de honden overal los mogen - zeker een aanrader!!

(187) Bert en Marian Jonker
Sat, 17 January 2015 06:56:12 +0000
email

Helaas zit onze vakantie bij Easterwood er weer op. Wij hebben enorm genoten van de overweldigende wandelmogelijkheden met de hond. Werkelijk een droom. De omheinde tuin maakt het heel relaxed. De vakantiewoning is erg compleet. Aangezien wij een week lang regen en veel wind hebben gehad was het 's avonds heerlijk toeven bij de open haard. Wij komen graag weer terug.

(186) Marian
Mon, 12 January 2015 09:41:10 +0000
email

We zijn al even terug van het weekje met oud & nieuw in de Berner: Oh, wat was dat heerlijk. Allen genoten we van het huisje, de mogelijkheden die erbij zijn maar voor ons zo bijzonder! Om te beginnen is het een verademing wanneer je een getraumatiseerde/ niet gesocialiseerde hond bij je hebt dat dit wordt begrepen.
Het huisje, de omgeving, het fantastische terrein met de hondenzwemvijver, allemaal een genot om uitgebreid van te genieten en bij te tanken. Voor de honden een fantastische week, zonder stress van het vuurwerk, ze hebben ontspannen in hun manden die avond doorgebracht. Als baasjes heb je dan toch niets meer nodig???

dank jullie wel voor de gastvrijheid,
Arjan, Marjan en Marian

(185) Truus en Wim Heukelom
Tue, 6 January 2015 11:03:48 +0000

Twee en een halve week vertoefd in De Newfoundlander (Hofje G) en vooral een heel relaxed oud en nieuw gevierd. Ver op de achtergrond is wat gerommel, maar daar houdt het mee op. Sinds jaren dus weer rustig oud en nieuw gevierd. Verder is de service van Easterwood weer fantastisch en ontbrak het ons aan niets. Voor volgend jaar alweer geboekt!!!!

(184) Jan en Rita van der Wal
Sun, 4 January 2015 20:31:22 +0000
email

Vuurwerkvrij! Een week lang heerlijk gebivakkeerd in De Butterfly met 4 honden. Tijdens de jaarwisseling lagen onze honden superrelaxed aan onze voeten.
De baasjes waren ook ontspannen maar dat kwam waarschijnlijk ook door de Prosecco ;-)) die al klaar stond bij aankomst. Bedankt nog daarvoor.
We hebben allemaal genoten van de week vakantie. Vele wandelingen gemaakt naar de nieuwe spartelvijver en via het bruggetje over het moeras en het bos weer terug. Als het even kan komen we weer. Tot ziens! Groeten van Jan en Rita en Baroc,Iris,Diego en Duncan

(183) Remco, Jannie en Truusje de BC
Sun, 4 January 2015 10:57:11 +0000
email

Na een heerlijk weekje van oud naar nieuw ( de bubbels stonden als welkom klaar) in het familie gastenverblijf, weer thuis.
Hond weer aan de riem helaas. We hebben het heerlijk gehad, genoten en lekker kunnen kokkerellen in een heerlijke keuken, waar zelfs de staafmixer niet ontbrak.
Voor herhaling vatbaar.
Groet van Jannie en Remco en een lik van Truusje

(182) Rob en Monique van de Weerd
Fri, 2 January 2015 18:30:09 +0000
email

Net terug van weer een geweldige week in het gastenverblijf.
Na een hartelijk welkom, zoals altijd, genoten van het huisje en de bossen, samen met de hondjes.
We waren hier inmiddels al voor de derde keer, en eigenlijk willen we niets anders meer.
Groetjes van Monique, Rob, Jessie en Tommy

(181) Verbeeck-Thees
Mon, 29 December 2014 18:26:49 +0000
email

Net terug van een heerlijke week in huisje De Leonberger... Samen met onze kinderen verbleven we hier. Genoten van de rust en de stilte om ons heen. Wat een mooie kerst.
We kwamen aan in een heel proper huisje, alles was zeer net, wat je meteen een heel aangenaam gevoel geeft. Leuk dat er bij aankomst een Kerststol werd aangeboden.
Een aantal wandelingen gemaakt, daguitstap naar Groningen gemaakt waar de kinderen konden schaatsen.
Bedankt Alexander en Karin, alles was tiptop in orde!

William&Tessa, Lissa&Emma