Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 9=

(520)
(210) w.mulder
Sun, 24 May 2015 22:32:09 +0000
email

We hebben genoten van een heerlijk weekendje met de honden die het ook helemaal geweldig vonden, heerlijke wandelingen in het bos en badderen in de vijver en lekker ravotten met z'n drieen!! Het huisje was gezellig en alles zag er netjes uit en we werden erg gastvrij ontvangen!! We komen zeker de volgende keer terug!

(209) Elle Rijk
Thu, 21 May 2015 07:29:54 +0000
email

Heerlijk een weekje vakantie gehad in het familie gasten huis. Mooie omgeving, ideaal voor honden. Huisje is schoon en netjes ingericht. Vandaag weer naar huis. We hebben genoten.

Groetjes,
Elle en Kees Rijk en een poot van Ken.


(208) R. van Kampen
Wed, 20 May 2015 22:06:21 +0000
email

20 mei 2015. Morgen helaas al weer onze laatste dag in De Leonberger, een fijn en comfortabel huis in een rustige omgeving waarin het aan niets ontbreekt. Bij aankomst bleek er opvallend keurig schoongemaakt. We hebben hier een prima vakantie gehad met onze hond Dana (Alano Espagnol). Heerlijk met haar gewandeld in meerdere fraaie losloop gebieden in de nabije omgeving. Een aanrader voor mensen met honden. Wij zullen hier zeker terug komen.
Rolf en Monica van Kampen.

(207) fam. Kuilder
Sat, 9 May 2015 10:34:12 +0000
email

Heerlijk een weekje genoten in de meivakantie bij Easterwood. Onze 4 goldens vond het helemaal geweldig.
Water, bos en behendigheid wat wil je nog meer. We hebben ontzettend genoten!

Groetjes fam. Kuilder en een poot van Pablo, Pedro, Perrito en Noé!

(206) Trees en mandy
Sun, 3 May 2015 18:07:12 +0000
email

Wij gaan eigenlijk nooit op vakantie vanwege de dieren,maar mijn dochter vond easterwood en wou daar heel graag heen, na een tijdje toch maar is gaan kijken en omdat wij samen gestopt zijn met roken wou ik me dochter verrassen met een midweekje easterwood.wij hadden het landhuis gekozen voor 2 personen,maar ik had niet gebeld met de eigenaar gewoon alles via de mail.bij aankomst bleek dat omdat wij geen auto hadden en alleen gebracht zijn we eigenlijk niet veel konden gaan doen,maar ik dacht dat dat niet nodig was en je gewoon overal heen kon.dus dat was minder,maar ja onze eigen schuld we moeten er toch maar wat van maken.maar de eigenaar vond dit zo rot voor ons dat hij ons een anderhuisje aanbood het huisje Papilon midden in het bos super mooi huisje voor 6 personen alles aanwezig en een grote tuin met mooi uitzicht.we konden zo vanuit ons huisje het bos in en zo toch nog genieten van onze vakantie.bij deze bedank ik de familie langhout voor de ongelofelijk goede service .en ik bedank bij deze ook mijn dochter die mij weer trakteerde op deze vakantie .

(205) houtstra
Sun, 3 May 2015 17:03:23 +0000

Samen met onze lieve superdrent Joppe hebben wij uiteindelijk 5 dagen mogen genieten van een knus en hond/baas vriendelijk vakantiehuis. We hebben genoten van het uitzicht en je kon de stilte horen.
Prima huisje; aan alles gedacht en van alle gemakken voorzien. Een gastvrij en meer dan warm onthaal. Een werkelijk prachtige omgeving met eindeloos veel wandelingen waar je (zowat) geen 'hond' tegenkomt. Absoluut handig en onmisbaar zijn de wandelkaarten en diverse info in het huisje……en de pannenkoeken in Vledder zijn niet te versmaden!!!!
Voor ons gevoel zijn we er ècht helemaal tussenuit geweest.
Tot de volgende keer.

Hartelijke groeten van Hans, Monique en knuf van Joppe

(204) Frank en Karin
Tue, 28 April 2015 18:27:12 +0000
email

Heerlijk samen met onze Vizsla Finn genoten van een paar dagen in het familie gastenhuis. Easterwood voor de honden een paradijs. Het huisje is werkelijk van alles voorzien en gezellig ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben genoten.

groeten Frank en Karin en een poot van Finn

(203) Monique Daalhuijsen
Tue, 28 April 2015 09:19:07 +0000
email

Logeren bij Easterwood met je hond: ik kan het iedereen aanraden. Wij deden een midweek in april 2015 en hebben genoten. De uitrusting van het huisje is heel compleet. De tuin is fijn. En alles is op de hond gericht: de eigen hondenkamer, de makkelijk schoon te maken vloer, de kaarten van wandelingen in de buurt. Onze Leonberger en wij zijn helemaal tevreden met het verblijf. Dank aan de familie Langhout!

(202) Marjan Oudgenoeg
Sun, 26 April 2015 11:26:09 +0000
email

Weer terug van een midweek genieten in de Flinter. Leuk huisje met een lekkere tuin en binnen 2 minuten lopen zit je in het bos! Omdat mijn ex-zwerfhond Pointer Florus niet los kan lopen in het bos, zijn we elke dag van het mooie weer gaan genieten in de grote hondenspeeltuin met vijver bij Karin en Alexander. Uren hebben we ons hier vermaakt! Florus met spelen, rietstengels happen, kikkers de vijver in jagen en andere hondenklusjes. Ik in een luie stoel met boek in de zon. Wat een heerlijke vakantie!! Tot de volgende keer!

(201) Lineke Castenmiller
Wed, 22 April 2015 13:47:03 +0000
email

Voor de eerste keer bij Easterwood in bungalow De Leonberger van een lang weekend genoten! En....het was echt genieten! Ik heb al heel vaak een vakantie doorgebracht in vakantiebungalows, maar deze overtrof echt de stoutste verwachtingen van mij en twee vriendinnen. Allereerst de informatie, die wij vooraf van Karin en Alexander Langhout ontvingen; geweldig! Bij aankomst viel het ons direct op, dat het huis brandschoon was, de inrichting heel gezellig en het uitzicht geweldig; de foto's op de website kloppen dus helemaal!
Verder was echt alles aanwezig; bedden opgemaakt, handdoeken, schoonmaakmiddelen, handzeep in zowel toilet, badkamer als keuken, toiletpapier, meer dan genoeg serviesgoed, bestek, staafmixer, broodrooster etc.etc.
Op de aankomstdag kwam Karin Langhout langs en zij gaf ons nog aanvullende info in welke bossen de hondjes los mogen lopen.
Samengevat: een geweldig weekend in een geweldig huis en in een geweldige omgeving. Volgend jaar op zeker terug!! Groetjes van Marianne, Gezineke en Lineke. Pootjes van Bram, Pippie, Binkie, Jody en Nelson