Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 9=

(520)
(220) Kelly Stroo
Wed, 17 June 2015 18:04:50 +0000

Hey,

bedankt voor het leuk verlengd weekendje op jullie mooi vakantiedomein. Er is écht aan alles gedacht om er een fijne vakantie van te maken. Aangename ontvangst met genoeg uitleg, een gezellig huisje midden in de natuur, ruim aanbod recreatie,... kortom er is aan alles gedacht.
Zowel de hond als de baasjes hebben zich kunnen uitleven en lekker genieten van de natuur.
Een dikke duim voor al het werk dat jullie leveren om ook voor de honden een welverdiende vakantie te kunnen aanbieden.

Wij komen zeker nog terug en maken reclame!

Grtz,

Kelly, Jurgen en Loki vanuit België

(219) Renee
Fri, 12 June 2015 14:17:40 +0000
email

We zijn net terug van een weekje in Papillon. Huis was op en top verzorgd. En de tuin ...., onze boxer Odette wist niet wat ze meemaakte!!
Heerlijk gewandeld, lekker gegeten bij de Posthoorn in Appelscha en genoten van het buizerdpaar boven het veld achter de tuin.
We komen graag weer!

(218) Marc Debie
Fri, 12 June 2015 11:12:43 +0000
email

Hallo,

We hebben in de laatste week van mei 2015 erg genoten van Appelscha,Elsloo en omgeving. Het huisje (Newfoundander) was erg gerieflijk en piekfijn in orde.
De omringde tuin was ideaal voor onze hond en ook de bosrijke omgeving is een aanrader.
Kortom een geslaagde en ontspannende vakantie;

Marleen en Marc

(217) Karina
Mon, 8 June 2015 17:20:56 +0000
email

Het was weer thuiskomen...voor de 12 keer naar jullie toe..en het was weer zalig zoals altijd...Een zalige week in de Hulsthof. Heerlijk gewandeld, voor de ons inmiddels bekende plekjes, maar ook weer prachtige nieuwe gebieden ontdekt... bijna elke avond het familiepad gelopen bij het bezoekerscentrum, en dan gelijk ijs halen bij de Camping bij het Aekingermeer..ik denk ook dat we alle terrassen hebben gehad in Diever..Onze Cockerjongens hebben ook weer elke seconde genoten!! We tellen al af naar de volgende vakantie bij jullie..nog 10 weken!!

Ook wel grappig..ik denk dat we Helene en Huub met hun Saarlooswolfshonden, van de reactie hieronder..tegengekomen zijn tijdens een wandeling..we vonden het prachthonden en omdat je ze bijna niet ziet, moeten ze het wel zijn geweest..lol..

Nou tot in Augustus, groetjes Karina, Wendy en de Cockerjongens Thomas en Karel.

(216) Annemieke
Sun, 7 June 2015 18:16:13 +0000
email

Wij zijn net terug van twee weken vakantie in het familie gastenverblijf. Wat hebben we genoten.
Bij aankomst werden we heel fijn ontvangen. We kregen veel info. Ook werden er gelijk wandelpaden die voor mij toegankelijk waren aangewezen. Ik ben slecht ter been en gebruik een rolstoel of scootmobiel voor lange afstanden.
De tuin was erg groot en het huisje perfect. Wel heeft het huisje een (zoals in de info staat) een laag plafon maar dat vonden we geen probleem. Was ook erg makkelijk toe het brandalarm ging i.v.m. het koken. Konden we er makkelijk bij. De woonkamer was precies groot genoeg voor ons en de keuken was ook lekker groot.
We hebben veel gebruik gemaakt van de omheinde hondenvijver. Spike is een beetje doof en mag nergens los omdat hij ons dan kwijt kan raken maar hier kon hij gewoon los lopen en dat heeft hij gedaan. Ook heeft hij lekker gezwommen. De honden hebben enorm genoten en wij ook. Echt een aanrader.

(215) H. Peters
Sun, 7 June 2015 12:35:18 +0000
email

Wij zijn net een paar dagen terug van onze vakantie in vakantiehuis Papillon. Was al de 3e keer dat we dit huisje gehuurd hadden, maar ondanks dat de omgeving én het huisje ons al bekend was hebben we wederom een geweldig mooie wandelvakantie gehad met onze 2 Saarlooswolfhonden.
Over het huisje kunnen we wederom zeggen: Mooi, ruim, zeer compleet met een grote, afgezette tuin waar we lekker met de honden konden spelen en dollen.
Dit jaar hebben we voor het eerst alle routes tussen Diever en Elsoo gelopen die op de kaart van het Drentsch/friese wold staan aangegeven; soms 2 routes achter elkaar die dicht tegen elkaar aanlagen. Elke wandelroute heeft zijn eigen charme en soort bos. Dit is echt een aanrader voor mensen die graag wandelen met hond.

We zullen zeker weer eens terug gaan.

Helene en Huub

(214) Luca
Sun, 31 May 2015 12:56:40 +0000
email

Wij zijn weer thuis na 2 heerlijke weken Easterwood. "Ons huisje" Berner Sennen was een echt thuis.
Het ontbreekt aan niets, heeft een prettige tuin voor zowel hond als baasjes. Heerlijk rustig. Nabij het losloopgebied en vlakbij een spartelvijver.
Het was de tweede keer dat wij bij Easterwood verbleven en kunnen het echt aanbevelen.
Wat een schitterende omgeving!!!
De service is uitstekend.
Vanaf onze vakantiewoning was het ongeveer 10 minuten autorijden tot de behendigheidsbaan en zwemvijver, zeer de moeite waard om hier heen te gaan. Allereerst een leuke rit en een heerlijk uitje voor de hond en baasjes. Het terrein is bijzonder goed verzorgd. Wil je in Nederland op vakantie met je hond moet je hier geweest zijn... Zo leuk!


(213) Berdien Lammers
Wed, 27 May 2015 17:26:21 +0000
email

Wij zitten op dit moment in het landhuis voor 2 personen. Samen met Brent onze labrador. Het is hier erg mooi en ook heerlijk rustig. Brent speelt graag op het behendigheidsveld en heeft ook de zwemvijver al ontdekt. We zijn ook in Appelscha naar het bos geweest ne een tip van eigenaar Alexander. Wij genieten nog even hier :-)

(212) m.vereijken
Mon, 25 May 2015 19:44:38 +0000
url  email

Weer terug van een lang weekend in het landhuis.
Heel net huisje en mooie omgeving voor te wandelen
met onze hondjes die zich heerlijk vermaakt hebben
Ook de behendigheidsbaan was erg leuk en na afloop even zwemmen
We hebben ons prima vermaakt en ook nog wat tips mee gekregen
groetjes baasjes van jo-ba en pim


(211) r meester
Mon, 25 May 2015 18:27:53 +0000
url  email

Wij hebben een uitstekend verblijf gehad, op de kleinste details is gelet. De hondjes konden zich uitstekend uitleven in de ruime tuin en het bos met z'n wandelpaden konden ze hun lol op.
groetjes Rob en Petra Meester en een poot van Sara,Huub, Bo, Rudolf