Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 5=

(520)
(490) Wim en Willeke Buijze
Fri, 17 August 2018 08:57:46 +0000
url  email

Heerlijke week achter de rug in de Flinter. Veel met onze goldens kunnen wandelen in de mooie natuurgebieden waar we midden in zaten! Huisje is mooi voor 2 personen en 3 honden, is van alle gemakken voorzien.

(489) Corrie en Loes
Mon, 13 August 2018 12:55:05 +0000
url  email

We hebben het hier heerlijk, ik was hier eerder een paar dagen met Corrie in 2012 (Butterfly) en toen was het ook heel gezellig. Nu dus 14 dagen, waarvan we nog een paar dagen tegoed hebben. Vooral heel fijn dat de honden welkom zijn. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
We zitten nu in de Papillon wat ook fantastisch is, we genieten er elke dag van.
13 augustus 2018
Corrie en Loes

(488) Joan van Driel
Sun, 12 August 2018 12:36:48 +0000
email

Wij, maar vooral de honden Dobbey en Faya, hebben een heerlijk vakantie in 't Landhuis. Spelen op het speelveld en lekker relaxen in de tuin. Wat wenst een mens en zijn hond nog meer. Heerlijk gewandeld in de omgeving. Omdat onze Podenco-mixen nooit los kunnen in de bossen (muizen en konijnenjagers), of waar dan ook, is zo'n uitrenveld met vijver een geschenk.
Bedankt voor 't plezierige ontvangst. Dit zal vast niet de laatste keer zijn dat we hier komen.

Gr Peter en Joan uit Voorburg

(487) Vermeire Gilbert
Sat, 11 August 2018 18:10:20 +0000
email

Net terug van weekje vakantie in het huisje de Leonberger. Het was een top vakantie in een mooie omgeving , prachtig huisje met alles erop en eraan en zeer vriendelijke gastheer.
Gilbert, Geert, Josée, Tania en de hondjes Jef (jack russel) Rinanthus (boxer) en Kaipo (border collie) komen zeker nog eens terug.

(486) Richard
Fri, 10 August 2018 10:44:28 +0000
email

Wij zijn weer thuis na twee weekjes in de Butterfly, onze vakantie was super. Het was voor ons de tweede keer dat we in een huis van Easterwood zaten. De Butterfly is echt van alle gemakken voorzien, bijzonder comfortabel en de geheel afgesloten tuin is super voor onze vier Whippet boys. Wij werden dit keer ontvangen door Karin die ons wegwijs maakte in het huis en die alle wandelmogelijkheden op de kaart liet zien. Ondanks de hitte hebben wij in de ochtenduren vele mooie wandelingen in de omliggende bosgebieden kunnen maken. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

Karin en Alexander bedankt en tot een volgende keer.

Groetjes Richard, Isarina en onze 4 Whipet boys

(485) Peter en Irene
Sun, 5 August 2018 15:37:06 +0000
email

Dit jaar voor het 10de achtereenvolgend jaar, van jullie gastvrijheid mogen genieten.
We hebben de afgelopen week een heerlijke week gehad in de Hulsthof, samen met onze 3 Cairn terriër meiden.
Leuk om weer oude bekenden met hun honden te treffen bij de hondenvijver, maar ook nieuwe mensen leren kennen en dan is het nog dubbel zo leuk als zij hetzelfde ras hebben.
Is weer voor herhaling vatbaar!
Hopelijk "tot ziens, volgend jaar!"
Groetjes Peter en Irene.
Pootjes van Yara, Yinthe en Yodie.

(484) fam. Nieboer
Fri, 3 August 2018 19:08:18 +0000

Net terug van een weekje in de Flinter. Ondanks het erg warme weer, 33 graden, hebben we een heerlijke week gehad. De inrichting is super compleet, de bedden prima, en voor ons het allerbelangrijkst, de tuin houdini proof voor de carns. In de ochtend, na de eerste wandelingen, een paar musea kunnen bezoeken, in de middag lezen en luieren en alle avonden naar het grote ren en zwemparadijs bij Alexander en Karin. We komen graag terug. Complimenten voor de voorzieningen en vriendelijke, gastvrije ontvangst.
hartelijke groet,
Peter en Lisette

(483) Marie-Claire & Rony Vienne
Sun, 29 July 2018 09:53:53 +0000
email

Karin en Alexander,
We hebben we een fantastische week van 6 juli tot 13 juli gehad bij jullie in de Papillion, en super goed weer we schitterende wandelingen gemaakt met onze puppy Raicko Die voelde zich onmiddellijk thuis in de grote tuin bij ons huisje en heeft voor de eerste keer kennis gemaakt met water in de spartelvijver en wat heeft hij daar gesparteld grappig om te zien. Wij hebben enorm genoten van ons huisje alles wat we nodig hadden en meer was aanwezig zelf strijkijzer en strijkplank. Heerlijke zachte witte handdoeken en met aangename geur voor onszelf, en wat een rust en prachtig uitzicht. Ook Leuke fietsroutes dus aangenaam gefietst in alle rust, dat missen we wel in België. Dit hadden we echt eventjes nodig na een paar tegenslagen in de eerste helft van dit jaar en het plotseling overlijden van onze chowchow Luna. Dankzij de goede raad en info van u Alexander hebben we dan besloten om een nieuwe puppy te kopen en met hem op vakantie te komen. En dit was voor ons een super leuke ervaring en zijn we tot rust gekomen. Nogmaals bedankt voor info en tips. Jullie zijn een aanrader voor alle hondenliefhebbers in België en wij gaan zeker jullie adres doorgeven. Hartelijke groetjes,
Marie-Claire & Rony

(482) Karin en Herold
Tue, 24 July 2018 07:05:36 +0000
email

Al een paar dagen thuis na een heerlijke week De Golden , was terug zalig , vriendelijk ontvangst zoals altijd en huisje prima in orde met alles er op en aan , je komt niks tekort . Bedankt en wij komen zeker terug . Karin , Herold , Eros en Moqwai

(481) Adriana Van der Meer
Fri, 20 July 2018 14:09:07 +0000
email

Samen met onze Heidewachtel hebben we fijne vakantie week door
gebracht in het knusse huisje de Flinter in Appelscha. Laika heeft ook heerlijk gezwommen in jullie vijver en lekker gerend over het veld . Misschien waren er door de warmte weinig speelkamaraden voor haar op het veld en bij de vijver. Bij het Balkan specialiteiten restaurant in Oosterwilde hebben we heerlijk gegeten en onze hond was ook welkom. Ja deze week is zeker voor herhaling vatbaar . Echt een aanrader .