Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 7=

(520)
(300) Sonja en Benno pauw
Thu, 2 June 2016 13:51:39 +0000
email

SUPER!
Afgelopen 2 weken zijn wij samen met onze labrador Emjay in huisje Golden geweest. Wat een feest. Huisje golden ziet er perfect uit en het ontbreekt er echt aan niets. Wasmachine droger afwasmachine. Een enorme tuin waar je zowel de zon als de schaduw op kunt zoeken en waar Emjay heerlijk rond kon snuffelen. Het hekje door en je staat midden in het bos van waaruit je prachtige wandelingen kunt maken. Tijdens de ontvangst vertelt Alexander veel over de directe omgeving en de wandelmogelijkheden aan de hand van een duidelijke kaart die in de hal hangt. Super handig.
Wij komen zeker een keer terug en vonden 2 weken eigenlijk te kort.

(299) VAN VUGT
Wed, 1 June 2016 19:35:28 +0000

We hebben genoten van onze week vakantie in de Weimaraner. De woning is gezellig, héél rustig gelegen en van alle comfort voorzien. We zijn goed ontvangen en hebben een duidelijke uitleg gekregen voor verschillende wandelingen en bezienswaardigheden in de omgeving. Er is zeker genoeg documentatie voorhanden en de wandelingen zijn zelfs vergroot en geplastificieerd (goed gedaan!).


(298) Paul en Annemarie Hijzen
Tue, 31 May 2016 17:07:38 +0000
email

We zijn afgelopen langweekend in het familiegastenverblijf geweest. Een echte aanrader als je samen met je hond(en) vakantie wil hebben. Alles is aanwezig. Een bench, voerbakken in standaard voor de hond. Het scheelde ons veel meesjouwen. Voor ons was ook alles aanwezig om een geslaagd weekend te hebben. De keuken is compleet, alles is schoon, de bedden waren opgemaakt toen we aankwamen. Dat scheelt ook veel bagage. Handdoeken en keukenlinnen, alles was er! Wij zijn super enthousiast over dit huis. Heerlijk goed omheinde tuin. Hond kan echt niet weg.
Hoewel het aan het huis van de eigenaar vast zit, heb je alle privacy die je kunt wensen.
Onze hond heeft heerlijk gezwommen in de zwemvijver. Zij wil zeker ook terug naar dit adres.
We kregen een dag cadeau omdat het huisje na ons niet verhuurd was. Lang weekend tot dinsdag!
Alexander en Karin , hartelijk dank!

(297) Johan en Miek
Thu, 19 May 2016 20:39:21 +0000

Twee weken geleden zijn we een week in huisje Berner Sennen geweest.
We hadden het erg getroffen met het weer en het huisje was van alle gemakken voorzien. Heel fijn!
We hebben veel prachtige routes gewandeld en zijn enkele keren naar de grote tuin van Alexander en Karin geweest. Dat was heerlijk! Onze 2 honden hebben lekker gerend en gezwommen. Vooral een genot voor onze Heidewachtel die we nergens los durven te laten, omdat ze een sterk jachtinstinct heeft. Wat heerlijk om haar lekker los te kunnen laten zonder dat je in de stress schiet. Helaas is ze op de 1 na laatste dag uit de tuin ontsnapt door zich door het gaas te bijten. Alexander, bedankt voor het telefoontje naderhand en het repareren van het gaas. Nogmaals SORRY!
Voor ons was het een geweldige week en zeker voor herhaling vatbaar!

Groeten uit het Brabantse Reusel,
Johan, Miek, Mo en Kwiebus

(296) fam. van hoven
Thu, 19 May 2016 12:41:39 +0000
email

Van 29-04-2016 t/m 06-05-2016 in Papillon verbleven, was voor de derde keer dat wij bij easterwood, een huisje huurde, is weer zeer goed bevallen. Is net of je gewoon thuis bent. De honden hebben het naar hun zin, je kunt lekker wandelen, met de honden naar de hondenvijver, fietesen. Wij hadden wel geluk het weer zat ons mee.

(295) Fam. Sterk
Thu, 19 May 2016 11:12:44 +0000

Wij hebben het pinksterweekend met onze drie honden (2 duitse doggen en een zeer bejaard jack russeltje) doorgebracht in het familie gastenverblijf. Op vrijdagavond blesseerde één van de doggen zich, en bleek dat wandelingen er dus niet meer inzaten. Wat waren we toen extra blij met het familie gastenverblijf! De oude jack kon rustig rondscharrelen in onze eigen tuin, en nog veel leuker, rond de zwemvijver. Ze kon niet verdwalen, en had het prima naar haar zin. En onze andere dog werd "opgehaald" door super lieve Lobke. Zo schattig hoe ze bij het hekje kwam kijken of Sarah ook wilde spelen, ze werden gelijk vriendinnen. Wat fijn dat er zulke goede informatie in het huisje ligt, en dat je voor alles bij Alexander terecht kunt. Op zaterdag naar een goede dierenarts geweest voor pijnstillers en advies. En zo had Yoep toch ook een best weekend. En wij ook! Alexander en Karin vonden het zo sneu voor ons, dat we ook nog een gulle "pech-tegoedbon" voor een volgende keer hebben gekregen, zo aardig! En die volgende keer gaat er zeker komen, met een geopereerde Yoep, en vele wandelingen!
Bedankt Alexander en Karin, en een lieve knuffel voor Lobke!

(294) Fam. Waaldijk
Thu, 12 May 2016 18:34:59 +0000
email

Hebben enorm genoten en wij missen het nu al.
Huisje was perfect schoon, ligging geweldig en alles voor de hond aanwezig.
Veel vrijheid, goede losloop gebieden voor de honden en het drents friese Wold is prachtig.
Voor ons was de paddenpoel en omheind speel en behendigheidsterrein helemaal het einde, zijn elke dag geweest.
Dit is een ideale plek voor honden die nergens los kunnen lopen, zoals de onze ivm jachtinstinct.
Hier konden ze hun energie kwijt en hadden ze het geweldig naar hun zin en wij daardoor dus ook.
Wij komen zeker nog eens terug, echt een topper !!!


(293) jolanda nanninga
Tue, 3 May 2016 07:57:41 +0000
email

terug van een lang weekend in de Berner Sennen. En wat hebben we genoten! Het huisje was echt geweldig en de omgeving prachtig. Gelijk weer geboekt voor een midweek!

(292) Matthijs & Eeke
Sun, 1 May 2016 10:09:43 +0000
email

Wij waren in april weer te gast bij Easterwood. We verbleven in het familie gastenverblijf op eigen terrein en hebben weer enorm genoten met onze Labrador Beau. Easterwood is een echte aanrader, in het bijzonder voor mensen met honden. Er is een speelveld (behendigheid), een (zwem) vijver, goede wandel gelegenheden, alles is aanwezig in het huisje voor onze Beau en de tuin is volledig omheind. In de buurt is er het prachtige Drents-Friese Wold, met een route waar de honden ook los mogen en een speciaal aangelegde spartelvijver om lekker te zwemmen (een echte aanwinst met een Labrador). Ook voor de mens is het heerlijk, rustig en van alle gemakken voorzien. Een leuk (klein) dorp, grotere plaatsen in de omgeving, lekkere eetgelegenheden (waar ook de hond welkom is) etc. Al deze informatie vind je ook in de huisjes, inclusief route beschrijvingen, en bij vragen staan de eigenaren altijd voor je klaar. We zijn eerder al eens in de Butterfly geweest, ook dit was een prachtige ervaring. Wij gaan in juni nog een keer, het bevalt ons als altijd enorm goed bij Easterwood!

(291) Marco en Marion Wijns
Sat, 30 April 2016 10:40:27 +0000
email

Hallo,wij hebben met onze hond Senna een geweldige midweek gehad in het huisje ,,De Flinter,,alles compleet aanwezig, lekkere bedden en een prachtige omgeving voor mens en dier zeker voor herhaling vatbaar :)