Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 2=

(520)
(310) H Wensing
Thu, 30 June 2016 11:25:17 +0000

Zeer complete woning (De Golden). Ontzettend mooie omgeving, je loopt achter het huis zo het hondenlosloop gebied in waar je prachtig kunt wandelen. Op 5 min rijden is nog een mooie wandelomgving incl spartelvijver!

Huis is voor 4 personen en 2 grote (zwitserese sennen) net iets te klein, maar we hebben ons prima gered.

Aanrader

(309) J.Steijnis
Sun, 26 June 2016 10:42:36 +0000

Wij hebben een Top vakantie gehad in het Top huisje de Leonberger met onze Leonberger Sando.
Zowel hij als wij hebben erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt Johann Hennie en Sando.

(308) Martine en Betty
Fri, 24 June 2016 19:19:31 +0000
email

Net terug van een heerlijk weekje in de Golden. Werkelijk van alle gemakken voorzien en zo heerlijk schoon!!
Onze honden hebben genoten van de tuin (ook onze oudje van 16 scharrelde volop door de tuin) en de heerlijke wandelomgeving. Wat een rust , zo stil 's nachts en overdag volop fluitende vogels! Genieten!!

groetjes
Martine & Betty en de honden

(307) Wim & Karin Delsing
Sun, 19 June 2016 15:40:34 +0000
email

Helaas was het een beetje nat, maar toch een geweldige vakantie gehad. De Golden is een schitterend huisje met een schitterende tuin en ook nog eens een schitterende omgeving. Onze 4 honden hebben zich uitstekend vermaakt.

(306) Alwin en Mayke Cramer
Fri, 17 June 2016 14:53:36 +0000

We hebben van 12 juni tot 17 juni heerlijk genoten van het huisje de Newfoundlander. Het was een mooi ruim huisje waar we heerlijk met ons tweeën en onze honden Brutus en Mitch gezeten hebben. Ondanks dat het weer ons soms even in de steek liet hebben de honden heerlijk kunnen ravotten bij de zwemvijver/ losloop gebied. Onze honden heb ook heerlijk genoten van het bos, wij trouwens ook. Wij hebben ook lekker genoten van de rust. We zijn helaas donderdag in de middag al naar huis gegaan vanwege het slechte weer. We gaan het volgend jaar weer doen een huisje huren voor een weekje, dan kunnen we weer lekker dingen ondernemen met onze familie.

Groetjes Alwin, Mayke en Brutus en Mitch

(305) Een super vakantie gehad in de Leonberger
Tue, 14 June 2016 08:18:56 +0000

Na het onvermijdelijke besluit om afscheid te nemen van onze oudste Bouvier oma Teun van 12 1/2 jaar , het verdriet en de veranderingen, wilden we weg van thuis, met de overblijvende boefjes Trip 9 jr en Jamie bijna 3 jaar even iets anders. Er op uit rouwen en samen herpakken. En dan weer samen thuiskomen.

In het lange zomers weekend van 6-9 mei 2016 hebben wij met onze 2 Boefjes genoten in het huisje De Leonberger en de omgeving. Perfect voor een vakantie met je hond(en).
Het huisje en tuin zijn volledig ingericht voor de baasjes en de hond. Alles wat je als roedel thuis hebt is daar ook. Een dogproof afgezette tuin. Op de begane grond een hondenkamer, met voer en drinkbakken, diepvries voor je versvleesvoer, kasten, rust voor de hondjes als ze daar voor kiezen. Super!
Voor de baasjes een fijne lichte woning, mooi uitzicht, netjes en verzorgd, van alle gemakken voorzien, gezellig en warm, fijne badkamer en bedden. Warm was ook het persoonlijke welkom door eigenaar Alexander, hondenmens, mensenmens.

Het Drents Friese Wold ligt op steenworp afstand, je steekt de "wees alert" doorgaande Kloosterweg over en dan loop je met je hond zo een leuk hondenlosloopgebied in. Elke dag weer een ander pad, een groot geurparadijs voor de doggies.

Van daaruit kan je uren wandelen, bijvoorbeeld door het diverse natuurlandschap van berken, sparren, veen, hei, stuifzandheuvels, lopen naar de Boswachterij van Appelscha. ca 8 km. Je ademt voelt en ziet historie.

In het bos ten Zuiden van Appelscha zijn er 2 gelegenheden kan je wat eten en drinken op elk moment van de dag, terrasje pakken of op houten banken als je een biologisch verantwoorde snack wilt eten of een super gezond vruchten - sap , of ijsje.
Stel je er niet teveel van voor, maar halverwege, want je moet nog terug, heel leuk.

Of vanuit het huisje een "korte" ronde naar de zwemvijver bijvoorbeeld, klein stukje aan de lijn over een adembenemend knuppelpad door het je omringende veenmoeras. De bordjes "drijfzand" ja het is echt zo, groen gras voor de honden,
wees alert. En dan sta je zomaar op een bospad en ontmoet je Een ree die je aankijkt, en rustig haar weg volgt, het is puur natuur die je inademt.

Een kwartiertje rijden via de Canada, via Wateren, Oude Willem, kom je op de Bosweg van Diever. Het dorp en de prachtige omgeving ademen de sfeer van welleer.
Het is een aanrader om de hunebed route te lopen.

Wij hebben een super vakantie gehad in de Leonberger en omgeving,
voor herhaling vatbaar. We zijn benieuwd naar de andere Easterwood locaties!

Goed bezig!


(304) Rob en Monique van de Weerd
Sat, 11 June 2016 15:57:38 +0000
email

Net een paar dagen thuis na een heerlijke ontspannen week in de Golden.
Wij hebben al diverse vakanties door gebracht bij Easterwood en die waren allemaal geweldig, maar deze vakantie stak er toch echt met kop en schouders boven uit. Een schitterend huisje, tegen het Ackingerzand aan. Zo vanuit de tuin het bos in. Het weer zat ook helemaal mee. Kortom een Topweek!!!

(303) Bleuzé
Fri, 10 June 2016 15:31:52 +0000
email

Heerlijke midweek gehad in het Landhuisje; hartelijk ontvangen geweest & zeer behulpzaam naar tips ivm wandelingen. Absoluut een aanrader :-)

(302) S. Zoutenbier
Wed, 8 June 2016 21:12:05 +0000

Heerlijke week gehad in huisje New Foundlander.
Van alle gemakken voorzien en geweldige omheinde tuin voor onze hondjes.
Rustige omgeving en heerlijk wandelgebied. Tevens hebben de honden genoten van de speelvijver en agilitybaan.


(301) Fam van den Broek
Sun, 5 June 2016 18:48:28 +0000
email

Vanavond huiswaarts gekeerd van een super week in de Hulsthof. Wat een compleet en mooi huisje, de tuin was het ware paradijs voor onze 4 honden koters. Wat een rust hebben we mogen ervaren en het echte platte land mogen proeven. Een vrolijk luidkeels zingende boer die elke dag de koeien over brengt van wei 1 naar weide 2. Geweldig gewoon om elke dag naar te mogen kijken! Alexander en Karin wij gaan zeker terug komen , fijn dat onze honden , gewoon hond konden zijn. Geen dikke draaiboeken met regels, juist een warm welkom voor ze. De hondenbakjes stonden op de standaard klaar, koekjes op de tafel en hondenkontjes als kapstok voor de riempjes. Nou meer hondenwelkom kan toch niet!