Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 6=

(520)
(390) Ans en Fred Melissen
Tue, 30 May 2017 18:05:30 +0000

Van 15 t/m 19 mei hebben we een midweek kunnen genieten van het huisje de Flinter en de fantastische omgeving. Een huisje van alle gemakken voorzien met al op 200 meter afstand een uitgebreid losloopgebied in de bossen.
We hebben spijt dat we maar een midweek hadden gereserveerd. Absoluut voor herhaling vatbaar.

(389) Kees en Ineke Fontijn
Fri, 26 May 2017 18:56:48 +0000
email

Vanmiddag zijn wij met onze 2 cockerspaniels ,teruggekomen van een midweek in het landhuis te Makkinga ,
wat hebben wij genoten ! omdat wij geen vervoer hadden ,zijn wij op het terrein gebleven en wij hebben ons niet
verveeld ,helemaal niet ,wij kwamen na een hectische tijd ,weer helemaal tot rust te midden van de vogels ,het geluid van de kikkers en de koeien ,die wij bijna aan konden raken en niet te vergeten onze honden die zoveel ruimte hadden om te zwemmen ,snuffelen en te racen ,dat zij 's avonds doodop waren ,voeg hierbij de hartelijkheid van de gastvrouw en gastheer en je hebt een fantastische tijd !! Volgend jaar op herhaling .

(388) Elly en Pascaline
Wed, 24 May 2017 19:33:22 +0000
email

Wij zijn net terug van een heerlijk weekendje Appelscha, en wat hebben we genoten! Het welkom was hartelijk, en de uitleg over de wandelroutes e.d. werd op prijs gesteld. Het huisje was zeer compleet. Van wasmachine tot cakeblik; we konden het zo gek niet bedenken of het zat erin. Het bed lag prima, de douche was fijn. En over de locatie is geen woord gelogen; we rolden zó het bos in! Onze Stabij en Stafford hebben zich prima vermaakt in het bos en de omheinde tuin. En wij ook! Wij komen zeker volgend jaar weer terug om even lekker een weekendje te 'onthaasten'. Tot dan!

Groet,
Elly, Pascaline, Jerry en Joy

(387) Kees en Marja
Mon, 22 May 2017 15:59:41 +0000
email

Beste Karin en Alexander,

Het was weer heel prettig toeven bij jullie. Vooral de manier waarop jullie het probleem van de onderbreking hebben op gelost, verdiende het bloemetje dat je hebt gekregen. Wij kijken nu al uit naar het najaar

Groet ook namens Gina

(386) M. Benner
Sun, 21 May 2017 13:32:11 +0000
email

Wij zijn net terug van een heerlijk weekje in de Stabij met 4 hondjes. Heerlijke tijd gehad en de honden hebben de tijd van hun leven gehad. Aantal keren naar het bos geweest, is niet zo ver weg van het huisje.
Volgende vakantie is al weer gereserveerd voor het najaar!
Tot dan en bedankt voor een heerlijke tijd!

(385) Richard en Isarina
Fri, 19 May 2017 11:00:48 +0000

Terug van een heerlijk midweekje in de Hulsthof, een fijn huis van alle gemakken voorzien, prima bedden en een fijne douche. Het welkom van Alexander met een zeer uitgebreide uiteenzetting van de wandelmogelijkheden hebben wij als zeer positief ervaren. De ligging van de Hulsthof is ideaal, dichtbij het bos waarin wij uren gewandeld hebben door het schitterende Drents Friese Wold. Onze vier Whippets hebben zich heerlijk vermaakt tijdens deze wandelingen. Zelf had ik mijn mtb meegenomen en heb elke dag de track Appelsch Bosberg gereden welke hemelsbreed op 500 meter van de Hulsthof ligt.

Karin en Alexander wij komen zeker terug!

Richard, Isarina en onze 4 Whippetboys

(384) Ab en Hennie van Kraaij
Thu, 18 May 2017 14:04:46 +0000
email

Morgen gaan we weer naar huis.
Wij zijn een week in het huis de Newfoundlander geweest.
Het was heerlijk en onze boxer Mylo zal geen zin hebben om morgen naar huis te gaan.
Hij kon heerlijk los in de omheinde tuin.
Wij waren zeer verrast en was boven onze verwachting.
De weg over en zo het bos in.
Volgend jaar gaan we zeker weer.

(383) Marjan Oudgenoeg
Mon, 15 May 2017 15:20:05 +0000
email

Een heerlijke midweek genoten van het Landhuis en de enorme speeltuin! Voor Florus, die niet los kan lopen, 5 dagen spelen/snuffelen/pootje baden en andere hondenklusjes doen. Genieten van de rust, de vogels, het fijne huisje en een heerlijk bed. Kortom, een zalige vakantie!


(382) Heylen chris
Mon, 8 May 2017 09:34:30 +0000
email

wij zijn net terug van een weekje in de pappilon,mijn zus verbleef in de butterfly met hun sheltie. Deze vakantie overtof al onze verwachtingen,we zijn al vaak met onze 3 borders op vakantie geweest in nederland en de ardennen maar dit was de beste vakantie tot nu toe. Het huis was prima,alles wat je nodig hebt is aanwezig. Maar het belangrijkste voor ons was de grote tuin waar ze naar hartelust konden spelen en de rustige omgeving. Geen verkeer was super want we hebben een zeer bange border die gestresseerd geraakt als er veel auto s of drukte is. Hier hoorden we niets. En de poort uit en het bos in wat kan je nog meer verlangen. Het drenthse friese wold is zooo mooi,de bossen in maar vooral de heide en veengebieden konden ons bekoren,we hebben uren gewandeld ,in t weekend was het iets drukker maar door de week zijn we geen mens tegen gekomen,zalig. Nog een extra plus punt is het grote omheinde veld op de eigenaar zijn grond met vijver en agility parcour,ook daar hebben ze zich een paar keer goed kunnen uitleven. Een top vakantie en een aanrader voor elke hondenliefhebber !!!!

(381) Michel en Marion
Fri, 5 May 2017 17:32:55 +0000
email

Hoi Alexander en Karin,
Wij hebben genoten bij jullie in het landhuis. Goed ingericht, voldoende privacy en voor onze wegloper Rakker (beagle) goed afgezette tuin. Ook de losloopruimte met mooie vijver is een fijne verblijfsruimte voor de hond.

Komen zeker terug.

Michel en Marion