Vakantie appartement het Landhuis voor twee personen

Het Landhuis

Het Landhuis is ondergebracht op de begane grond achter in onze woonboerderij te Makkinga. Door de eigen ingang en omheinde tuin is het heel privé voor maximaal twee personen en vier honden. Op deze plek kunnen uw honden optimaal genieten van de geheel omheinde behendigheidsbaan, zwemvijver en speelveld van tezamen ruim 8000 m2. Het grote wandelbos ligt op vijf autominuten afstand.

U heeft de beschikking over een grote zitkamer met zithoek, bureau, eettafel en een compacte maar complete keuken. Er is een LCD HD-TV met dvd speler, een stereo installatie, alsmede gratis internet. In de nieuwe moderne badkamer heeft u alle ruimte aan de dubbele wastafel en in de riante inloopdouche. Ook het toilet bevindt zich in de badkamer. In de aparte slaapkamer staan twee uitstekende boxspings met topkwaliteit matrassen opgemaakt voor u klaar. De tuin is niet zo groot maar volledig omheind met 100 cm hoog hek. Uiteraard ontbreken comfortabele stoelen met tafel, en parasol niet. Een BBQ is op afroep beschikbaar. U kunt echter ook lekker genieten op een van de andere terrassen in onze zeer grote omheinde tuin.

Samenvatting:

Voordelig vakantieappartement op begane grond

Eén ruime slaapkamer voor twee personen

Prachtige badkamer met riante inloopdouche

Woonoppervlak 55 m2

Privé terrastuin van 50 m2 met omheining van 100 cm hoog

Tot 3 à 4 honden toegestaan

Omheind terrein met terrassen, behendigheidsbaan en zwemvijver

Vrieskist, wasmachine en droger aanwezig

Gratis internet

Ook buiten ontbreekt het u ook aan niets.

Zoals gezegd staan de behendigheidsbaan, zwemvijver en het speelveld staan altijd ter uwer beschikking. U kunt de auto gratis parkeren op eigen terrein. Een kleine wandeling tot enkele kilometers maakt u in de directe omgeving. Voor lange wandelingen in het Drents-Friese Wold is eerst een korte autorit van enkele minuten noodzakelijk. Kortom een super plek voor iedereen die tegen een zeer aantrekkelijke prijs samen met zijn honden wil genieten van de natuur. Alle verbruiksartikelen zoals toiletpapier, afwasmiddel, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig.

Let op: In geen van onze huisjes mag binnen gerookt worden!

 

het Landhuis

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal vijf vakantiewoningen op twee verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.