Honden welkom

Uw hond(en) gaan gewoon mee op vakantie!

Al meer dan 16 jaar verhuurt Easterwood haar vakantiewoningen rechtstreeks aan hondenliefhebbers.

Wij zijn GEEN park, maar hebben vrij gelegen individuele huisjes op verschillende plekken. Meestal voorzien van hele grote tuinen variërend van 1200-2000 m2.
Ruim 12.000 honden zijn in de loop der jaren al te gast geweest en hun baasjes mochten mee. Ook grote roedels van honden zijn onder condities van harte welkom. Easterwood biedt u een combinatie van luxe, schone en zeer compleet ingerichte vakantiewoningen, samen met een zeer fraaie bosrijke omgeving en grote honden losloopgebieden. Tezamen met onze speciale hondenfaciliteiten zoals een behendigheidsbaan en zwemvijver en speelvelden maken Easterwood tot de meest hondvriendelijke aanbieder van vakantiewoningen in Nederland. De vele honderden spontane en lovende recensies in ons gastenboek en op Zoover ondersteunen deze statement.

Onderscheidende hondvriendelijke kenmerken:

Zes vakantiehuisjes voor 1-6 personen

Tot wel 6 - 8 honden welkom afhankelijk van soort en accommodatie

Uw vakantieverblijf ligt altijd nabij of in een losloopgebied

Alle tuinen zijn honddicht omheind evenals het speelterrein in Makkinga

Overal staan twee benches (groot en middelgroot) klaar. Meer benches op aanvraag.

Overal staan eetbakken op standaards en vloerbakken voor kleine hondjes

In Makkinga is een leuke behendigheidsbaan met veilige toestellen, dus geschikt voor beginners.

Regelmatig instructie bijeenkomsten of gezamenlijke wandelingen

Super hondenzwemvijver (60 x 15 meter) voor zwemplezier of water apporteer training

Hondenwasplaats met warm en koud water en waterblazer

De locatie Makkinga is nooit meer dan enkele autominuten verwijderd van uw vakantiewoning.

Rookvrije accommodaties

Honden hebben het vaak leuk met elkaar op het grote omheinde speel- en zwemterrein in Makkinga. Daar is een mooie hondenzwemvijver, een behendigheidsbaan en speelveld aanwezig. Dat is voor al onze gasten gedurende daglicht toegankelijk. In al de jaren is het nog nooit tot een echte schermutseling tussen honden gekomen. In veruit de meeste gevallen lossen sociaalvaardige honden problemen zelf op. Soms volstaat vaak een grom, een blaf of onderlinge correctie waardoor de rangorde snel duidelijk is en het spel kan beginnen. Wanneer uw hond niet zo goed met soortgenoten overweg gaat, is dat ook geen probleem. Er is voldoende tijd om ook met hen apart iets op ons terrein te komen beleven. Een afspraak met andere toevallig aanwezige gasten is snel gemaakt. Immers al onze gasten hebben het beste voor met honden.

Veel hondvriendelijker zult u niet vinden!

Hondenwasplaats

Heeft uw hond een ongeplande duik genomen in een lekkere vuile sloot of modderbad, of was die vossepoep toch onweerstaanbaar lekker om in te wentelen, dan biedt onze hondenwasplaats uitkomst. Met warm en koud water, douche en hondenshampoo is uw hond weer schoon te maken. Drogen kan met handdoeken (zelf meenemen) of met onze professionele waterblazer.

“Eigen ervaring en advies

De hondvriendelijke opzet van Easterwood komt voort uit eigen ervaringen van eigenaren Alexander en Karin Langhout, toen zij jaren geleden voor het eerst met hun eigen honden (Berner Sennen) op stap gingen. Een warm welkom voor hen ontbrak bijna altijd. Daaruit ontstond het idee zelf vakantiewoningen te kopen en te gaan verhuren. Maar dan wel helemaal gericht op mensen met honden. Inmiddels is gastheer Alexander gediplomeerd kynologisch instructeur en gespecialiseerd in gedrag. Indien gewenst wil hij u altijd (gratis en vrijblijvend) van adviseren bij eventuele gedragsproblemen van uw hond(en).

  • Meer info over het Drents Friese Wold? Klik hier
  • Meer info over uitstapjes in de omgeving? Klik hier
  • Meer info over onze accommodaties? Klik hier

 

Contact met Easterwood 

0516-480672 of 06-54600166 (09.00-20.00 uur)

vakantie@easterwood.nl

Kantoor: Laagduurswoude 17, 8423 VN Makkinga (Fr)

Kom genieten van de Natuur!

Easterwood is geen vakantiepark. Wij verhuren in eigen beheer in totaal vijf vakantiewoningen op twee verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Dit enorme bos en heidegebied ligt precies op de grens van Friesland en Drenthe. Wij hebben bewust gekozen voor accommodaties op korte loopafstand van een losloopgebied. Alle tuinen zijn honddicht omheind. Dus weglopen is er niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Ook benches, voerbakken en vriezers voor voer zijn aanwezig.