Vakantiewoning ‘de Leonberger’ voor vier personen

Deze vakantiewoning ligt op 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold. Binnen een minuut staat u samen met uw hond(en) in het bos en losloopgebied. Op 15 minuten lopen is in het bos een heerlijke honden spartelvijver te vinden. De accommodatie staat aan de buitenrand van een klein en rustig recreatieparkje en heeft een mooie tuin.

Samenvatting De Leonberger:

 • Woonoppervlak 110 m2
 • Tuin 100 m2 met omheining van 160 cm hoog
 • Roken binnen verboden
 • Bij losloopgebied en spartelvijver in het Drent Friese Wold
 • Twee slaapkamers boven voor totaal vier personen
 • Badkamer met separate douche en bad
 • Aparte hondenkamer met vrieskast voor voer
 • Veel privacy en tot vijf honden toegestaan
 • Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten
 • Complete keuken met afwasmachine
 • Was- en droogcombinatie gedeeld met huisje de Berner Sennen

Vanuit woonkamer en terras heeft u vrij uitzicht over de naastgelegen akkers. Op de begane grond is naast de keuken en zitkamer tevens een speciale hondenkamer met benches, voerbakken, diepvries en werkblad. Die hondenkamer sluit je af met een deur of hekje.

De keurige badkamer heeft een bad en separate douche. Er is een aparte toiletruimte. De open keuken is voorzien is van alle denkbare kookgemakken. De ruime zithoek is recentelijk helemaal nieuw ingericht en voorzien van HD-LCD televisie en stereo. Er is gratis WiFi. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers. Elk voor twee personen met een heerlijk ruim dubbelbed in de ene en twee uitstekende boxsprings in de andere kamer.

De zonnige tuin is voorzien van prettig kunstgras en een groot terras. Rondom is die afgezet met een 160 cm hoog hekwerk. Er zijn voldoende tuinmeubelen aanwezig en een barbecue (compleet met alle benodigdheden) op aanvraag. Aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. Uw auto parkeert u direct naast de vakantiewoning. De Leonberger is qua bouw hetzelfde als de Newfoundlander en de Berner Sennen. Qua inrichting en ligging zijn er echter wel verschillen.

Op vijf autominuten afstand vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een behendigheidsbaan, omheind speelveld, honden zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

Let op: In de Leonberger mag binnen niet gerookt worden.

de Leonberger

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Fotogalerij

 

Video

op dit moment geen video beschikbaar.