Vakantiewoning ‘de Berner Sennen’ voor vier personen

Deze vakantiewoning is gesitueerd op 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold. Binnen drie minuten staat u in het bos en dito losloopgebied. Op een kwartiertje lopen is een heerlijke honden spartelvijver. De terrastuin heeft door de ligging extreem veel privacy. Er zijn voldoende tuinmeubelen en een barbecue op aanvraag. Vanwege de zonnige ligging is aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. De tuin is 160 cm hoog omheind zodat van ontsnappen geen sprake is. Begin 2016 is de tuin stevig aangepakt en is er weer overal zon en een prachtig vrij uitzicht over de omliggende akkers en bos.

Samenvatting De Berner Sennen:

 • Direct bij losloopgebied en Drent Friese Wold
 • Twee slaapkamers boven voor totaal vier personen
 • Badkamer met separate douche en bad
 • Hondenkamer met vrieskast voor voer
 • Woonoppervlak 110 m2
 • Tuin 100 m2 met omheining van 160 cm hoog
 • Veel privacy en tot vijf honden toegestaan
 • Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten
 • Gratis WiFi, satelliet TV, Blue Ray DvD en Stereo
 • Complete keuken met afwasmachine
 • Was- en droogcombinatie gedeeld met huisje de Leonberger en Newfoundlander

Op de begane grond is de entree, een badkamer met ligbad en separate douche, apart toilet en een complete keuken die van alle kookgemakken is voorzien. De ruime zitkamer is gezellig ingericht en voorzien van LCD HD-TV en stereo. Er is ultrasnel WiFi. Op de begane grond is een kamer helemaal ingericht als hondenkamer, Met extra opbergruimte, een diepvries voor het voer en u kunt het afsluiten met een hekje of met de deur. Zo’n ruimte is erg handig indien u met meer honden komt of benches wilt neerzetten.

Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers voor elk twee personen. De ene heeft eind 2016 een nieuwe inrichting gekregen met o.a. een dubbel bed van 160 x 200 en de andere is voorzien van twee uitstekende boxsprings. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. De auto kunt u parkeren op de grote parkeerplaats of voor laden en lossen naast de vakantiewoning. De Berner Sennen is qua bouw hetzelfde als de Newfoundlander en de Leonberger. Qua inrichting en ligging zijn er echter wel verschillen.

Op vijf autominuten vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een uitgebreide behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

LET OP: Vanaf januari 2017 is in de Berner Sennen is roken niet meer toegestaan.

de Berner Sennen

Beschikbaar
Gereserveerd
Wissel
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Fotogalerij

 

Video