Vakantiewoning ‘de Berner Sennen’ voor 4-5 personen

Deze vakantiewoning is gesitueerd op 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold. Binnen drie minuten staat u in het bos en losloopgebied. Op een kwartiertje lopen is een heerlijke honden spartelvijver. De terrastuin heeft door de ligging extreem veel privacy.
Er zijn voldoende tuinmeubelen en een barbecue op aanvraag. Vanwege de zonnige ligging is aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. De tuin is 160 cm hoog omheind zodat van ontsnappen geen sprake is, terwijl u kunt genieten van de zon en een prachtig vrij uitzicht over de omliggende akkers.

Samenvatting De Berner Sennen:

 • Direct bij losloopgebied en Drent Friese Wold
 • Eén slaapkamer beneden voor 2 personen (vanaf feb. 2020) en
  twee slaapkamers boven voor totaal 4-5 personen
 • Badkamer met separate douche en bad
 • Vrieskast voor hondenvoer
 • Woonoppervlak 110 m2
 • Tuin 100 m2met omheining van 160 cm hoog
 • Veel privacy en tot vijf honden toegestaan
 • Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten
 • Gratis supersnel internet, internet TV, Blue Ray DvD en Stereo
 • Complete keuken met afwasmachine
 • Was- en droogcombinatie gedeeld met huisje de Leonberger en Newfoundlander

Op de begane grond is de entree, een badkamer met ligbad en separate douche, apart toilet en een complete keuken die van alle kookgemakken is voorzien. De ruime zitkamer is gezellig ingericht en voorzien van LCD HD-TV en stereo. Er is ultrasnel WiFi. Op de begane grond is een kamer helemaal ingericht als hondenkamer, Met extra opbergruimte, een diepvries voor het voer en u kunt het afsluiten met een hekje of met de deur. Zo’n ruimte is erg handig indien u met meer honden komt of benches wilt neerzetten.

Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers voor elk twee personen. Beide voorzien van twee uitstekende boxsprings. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. De auto kunt u parkeren op de grote parkeerplaats of voor laden en lossen naast de vakantiewoning. De Berner Sennen is qua bouw hetzelfde als de Newfoundlander en de Leonberger. Qua inrichting en ligging zijn er echter wel verschillen.

Op vijf autominuten vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een uitgebreide behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

LET OP: roken is in geen enkel huisje van Easterwood toegestaan.

LET OP: BELANGRIJKE VERANDERING PER FEBRUARI 2020

De Berner Sennen zal in januari 2020 een verbouwing ondergaan. Een nieuwe moderne keuken met alle denkbare inbouwapparatuur zal worden geplaatst en de hondenkamer beneden wordt weer teruggebracht tot een gezellige slaapkamer voor 2 personen (met badkamer en toilet er tegenover). Wij vinden het huisje te klein voor 6 volwassenen. Derhalve verhuren wij de Berner Sennen voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen plus 2-3 kinderen.

In de tuin zullen wij een stuk kunstgras aanbrengen zodat het terras wat kleiner wordt, maar meer speelruimte is voor honden en/of kinderen.

de Berner Sennen

Beschikbaar
Gereserveerd
Wissel
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Fotogalerij

 

Video