Vakantiewoning De Newfoundlander voor drie personen

Deze rustig gelegen vakantiewoning is gesitueerd op slechts 200 meter van de rand van het Drents-Friese Wold en losloopgebied. Het huisje staat aan de buitenrand van een klein en rustig recreatieparkje en heeft een meter hoog omheinde tuin van ruim 100 m2. Op de begane grond is de entree, grote badkamer met ligbad en separate douche, apart toilet en een complete keuken voorzien van alle gemakken.

Samenvatting De Newfoundlander:

 • Losloopgebied op 200 meter en spartelvijver op 15 minuten
 • Prettige zonnige tuin met prachtig uitzicht
 • Twee slaapkamers boven voor totaal 3 personen
 • Badkamer met douche en bad
 • Woonoppervlak 110 m2
 • Tuin 100 m2 met omheining van 100 cm hoog
 • Rustig gelegen met veel privacy
 • Behendigheidsbaan en omheind speelveld op 5 minuten
 • Gratis snel internet
 • Was- en droogcombinatie gedeeld met huisje de Berner Sennen en Leonberger
 • Afwasmachine aanwezig

De ruime zit- en eetkamer is modern ingericht en voorzien van satelliet HD-TV en stereo. Er is snel draadloos Internet (WiFi). Op de begane grond is een kamer ingericht als hondenkamer. Door de deurdoorgang af te sluiten met het hekje is het eigenlijk een hele grote bench. Handig om de honden te laten slapen en eten te geven. Op verzoek kunnen wij in deze kamer een extra bed plaatsen waardoor u de beschikking heeft over drie slaapkamers voor in totaal vier personen.

Op de verdieping vindt u de twee slaapkamers. Eéntje met een twee boxsprings tegen elkaar en de ander met een éénperssoonsbed. De zonnige terrastuin heeft door de ligging veel privacy en biedt een fraai uitzicht over de omliggende akkers. Er zijn tuinmeubelen en een barbecue regelen wij op verzoek. De auto kunt u parkeren op de centrale parkeerplaats of tijdelijk voor het laden en lossen bij de vakantiewoning.

Op vijf autominuten vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een uitgebreide behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt. Er is een speciale honden spartelvijver op twintig minuten lopen. Alle verbruiksartikelen zoals toiletpapier, afwasmiddel, tabletten voor de vaatwasser, vuilniszakken en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. He maximum aantal honden is mede afhankelijk van het formaat/ras in combinatie met de het aantal mensen.

Let op: In het dit huisje mag binnen niet gerookt worden.

de NewFoundlander

Beschikbaar
Gereserveerd
Wisseldag
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aan deze beschikbaarheidskalender kan geen rechten worden ontleend.

Indien dit huisje niet beschikbaar is op de door u gewenste data, klik dan hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle andere huisjes.

Foto’s