Boek stappen

Beste Hondenliefhebber,

Easterwood biedt u twee manieren om uw boeking te regelen of aan te vragen. De eerste mogelijkheid gaat via een geautomatiseerde ZOEK & BOEK functie en de andere gaat door middel van een reserveringsaanvraag via de mail.

Via de computer reserveren:

Klik op de Boek nu -> Betaal later button
Uw computer opent automatisch een nieuw venster.
U dient in een aantal stappen een aantal vragen te beantwoordden:

Stap 1: Regio:

U hoeft hier niets in te vullen. Easterwood is actief binnen één regio te weten in en om het Drents Friese Wold op de grens tussen Drenthe en Friesland.

Stap  2: Aantal gasten

Als u op het veld klikt kunt u aangeven waaruit uw reisgezelschap bestaat. Ook geeft u bij ‘Huisdieren’ het aantal honden aan dat u mee wilt nemen. Beide gegevens zijn belangrijk voor de selectie van een passend huisje.

Stap 3: Selecteer aankomstdatum

  1. Geef eerst aan of u een accommodatie zoekt voor een weekend (vrijdag-maandag), een midweek (maandag tot vrijdag) of voor een week (maandag–maandag of vrijdag-vrijdag).
  2. Vul vervolgens de maand in dat uw vakantie start.
    Opm: Bij Easterwood kunt u enkel aankomen of vertrekken op een vrijdag of maandag. Aankomst of vertrek op andere dagen is enkel bij uitzondering mogelijk. Wij verzoeken u in dat geval de aanvraag via de mail of per telefoon in te dienen.
  3. Er verschijnt een kalender van die maand. De data waarop uw vakantie kan aanvangen staan dik gedrukt met een groen streepje eronder. Kies één van deze data en rechts in beeld verschijnen de huisjes die in die periode nog beschikbaar zijn, tezamen met de all-in prijs voor de gewenste verblijfsduur. Is er niets beschikbaar, dan komt er niets in beeld en moet u dus een andere aankomstdatum kiezen.

Stap 4: Kies acommodatie

Kies vervolgens de accommodatie die u het meest aanspreekt door op de knop ‘Bekijken’ te klikken. Vervolgens verschijnt alle info over deze accommodatie. U kunt rechts naast de beschrijving eventueel nog aanpassingen doen in de gewenste periode.

Is alles naar uw zin, dan drukt u op de knop ‘Boek nu -> betaal later’. U krijgt vervolgens een invuloefening waarin wij uw persoonlijke gegevens opvragen.

Laatste stap:

Aan het einde wordt u gevraagd de reservering te bevestigen. Druk daartoe op de button Bevestig nu à betaal later. Bij Easterwood betaalt u pas 2-3 weken voor aankomst. U ontvangt daarvoor t.z.t, een betalingsverzoek.

Ja ik snap het en ga naar de Zoek & Boek functie

Reserveren via de mail:

Lukt het niet via de zoek & boek functie of vindt u dat lastig dan kunt u ons een reserveringsaanvraag sturen per mail. 

Dat is ook veel handiger indien u een afwijkende periode wilt boeken (bv vanaf een doordeweekse dag of voor een verblijf van b.v. 12 dagen). Ook voor het aanvragen van een optie is dit de handigste methode.

Wij helpen u graag verder en zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 24 uur contact met u opnemen. Dit doen we via de telefoon of mail om u te berichten wat de mogelijkheden zijn. We handelen dan desgewenst de reservering in samenspraak helemaal af.

Uiteraard kunt u ons ook bellen. We kunnen echter niet altijd direct antwoord geven op al uw vragen, omdat wij niet altijd de computer bij de hand hebben.

U kunt ons bereiken dagelijks tussen 09.00 en 22.00 uur op telefoonnummer 0516-480 672 of 06-54 600 166

Klik hier voor het doen van een aanvraag per mail